Autor:

Sojčí těstovinový salát

Snadné
Ingredience
Těstoviny
drobnější
1 balíček
Šunkový salám 150 g
Brokolice 1 ks
Zakysaná smetana 1 kelímek
Nakládaná kukuřice 1 ks
Paprika 1 ks
Tvrdý sýr 150 g
Bílý jogurt 2 lžíce
Majonéza 2 lžíce
Česnek  
Sůl  
Sojčí těstovinový salát

Postup přípravy:

Těstoviny uvaříme klasickým způsobem dle návodu.
Po uvaření je propláchneme studenou vodou a necháme okapat. Přidáme kukuřici, uvařenou brokolici rozebranou na miniaturní částečky, barevnou papriku nakrájenou nadrobno, nakrájený šunkový salám a nahrubo nastrouhaný sýr.
Zálivka: zakysaná smetana + 2 lžíce jogurtu + 2 lžíce majolky + rozmačkaný česnek, sůl a pepř dle chuti.
Všechny ingredience smícháme dohromady, promícháme s těstovinami a dáme vychladit.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 3x)
Obložené chleby Obložené chleby - vyzkoušejte nové kombinace! Články z

Komentáře k receptu: Sojčí těstovinový salát

Komentáře

  1. Simča Sládková   27.08.2006 | 14:08 | reagovat | závadný

    Jo, souhlsím, na těstovinách se nevyplatí šetřit. My kupujeme taky kvalitní italské a 1 krabice je dostatečná na oběd pro celou rodinu. A vzhledem, že k tomu jen nastrouhám sýr a dám na stůl hořčici, kečup, majonézu a na jemno nasekanou cibulku a rozetřený česnek (tedy žádné maso) tak to zase tak drahý oběd není :o))

  2. Silvie   27.06.2006 | 6:59 | reagovat | závadný

    Nevim,jestli se zde smi zminit konkretni znacka testovin,ale ja pouzivam Panzani nebo Adriana(tyto jsou ceske) a oboje jsou vyborne...

  3. Ivana Přikrylová   13.06.2006 | 14:41 | reagovat | závadný

    Přidávám se k paní Oumarové, těstoviny kupuji zásadně italské, protože jsou z kvalitní semolinové mouky a rovněž NEPROPLACHUJU a přesto se nelepí.

  4. Iva   13.06.2006 | 14:20 | reagovat | závadný

    přesně - největší problém s vařením těstovin - brejle na nose, pak zamlžené a následné šátrání po kuchyni....

  5. Zdena z JM   13.06.2006 | 14:06 | reagovat | závadný

    I když kupuji raději české výrobky,co se týká těstovin,kupuji pouze italské.České se s italskými nedají srovnat,díky pšenici,která u nás zkrátka neroste.Těstoviny vařím pouze v osolené vodě bez oleje.Po uvaření je scedím a teprve potom přidám trochu oleje.Promíchám a ani po vychladnutí se mi nikdy neslepily.

1 2 3 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web