Autor:

Pivní rarášci

Snadné
Porce: 4
Ingredience
Kuřecí maso
stehna (vykostěná bez kůže)
4 ks
Těstíčko
Vejce 2 ks
Solamyl (bramborový škrob)
nebo bramborové moučky
2 lžíce
Hladká mouka 3 lžíce
Sojová omáčka 2 lžíce
Hořčice plnotučná 2 lžíce
Pivo 1 dl

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Vykoštěná stehna nakrájíme zhruba na 4 větší kousky (každé) a ty pak naložíme do těstíčka, jehož ingredience jsme si předem všechny smíchali (najednou) a vymixovali do hladka. Použijeme na naložení misku s víčkem a dáme do lednice uležet. Zhruba po 12 hodinách usmažit na kvalitním oleji nebo sádle.

Pokud uskladníme v lednici, můžeme si jich udělat víc a pomalu odebírat a smažit. V těstíčku a v chladnu vydrží cca 3 dny.

Podáváme s grilovanou zeleninou nebo zeleninovým salátem s čerstou bagetkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2+
4.5 2 5 1
Muffiny z mletého krůtího masa s kaší Mleté maso v hlavní roli Články z

Komentáře k receptu: Pivní rarášci

Komentáře

  1. Hana Rožníčková   27.11.2006 | 18:26 | reagovat |

    Tak dnes jsem maso naložila, došla plnotučná hořčice, tak jsem dala krémžskou, zítra to bude k večeři, tak jsem na to moc zvědavá.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web