Pivní rarášci

moje hodnocení:

4,5

hodnotilo: 2
neuvedeno
4
porce
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks kuřecí maso stehna (vykostěná bez kůže)
  • Těstíčko
    • 2
      ks vejce
    • 2
      lžíce solamyl (bramborový škrob) nebo bramborové moučky
    • 3
      lžíce hladká mouka
    • 2
      lžíce sojová omáčka
    • 2
      lžíce hořčice plnotučná
    • 1
      dl pivo

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vykoštěná stehna nakrájíme zhruba na 4 větší kousky (každé) a ty pak naložíme do těstíčka, jehož ingredience jsme si předem všechny smíchali (najednou) a vymixovali do hladka. Použijeme na naložení misku s víčkem a dáme do lednice uležet. Zhruba po 12 hodinách usmažit na kvalitním oleji nebo sádle.
2
Pokud uskladníme v lednici, můžeme si jich udělat víc a pomalu odebírat a smažit. V těstíčku a v chladnu vydrží cca 3 dny.
3
Podáváme s grilovanou zeleninou nebo zeleninovým salátem s čerstou bagetkou.
Zařazení: Maso Drůbeží

Komentáře k receptu

  • Hana Rožníčková
    Hana Rožníčková |

    27. 11. 2006 18:26

    Tak dnes jsem maso naložila, došla plnotučná hořčice, tak jsem dala krémžskou, zítra to bude k večeři, tak jsem na to moc zvědavá.