Pivní polévka

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: J.Tereza

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      l drůbeží vývar
    • 2
      ks mrkev
    • 1
      ks petržel
    • 1
      ks kedlubna malá
    • 1
      ks zelená paprika
    • 20
      g sýr
    • 400
      ml pivo světlé
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      lžíce máslo
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • 2
      ks feferonka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na másle opražíme na kostky nakrájenou zeleninu a podusíme. Zaprášíme moukou, krátce opražíme, zalejeme vývarem, osolíme, opepříme a povaříme. Feferonky nakrájíme na maličké kousky, opražíme na trošičce másla a přidáme i s máslem k polévce. Přilejeme pivo, sýr, necháme přejít varem a odstavíme.
2
Podáváme s topinkami z bílého chleba.
Zařazení: Polévky

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.