Autor:

Pivní polévka

Snadné
Ingredience
Drůbeží vývar 1 l
Mrkev 2 ks
Petržel 1 ks
Kedlubna
malá
1 ks
Zelená paprika 1 ks
Sýr 20 g
Pivo
světlé
400 ml
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Máslo 1 lžíce
Hladká mouka 1 lžíce
Feferonka 2 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Na másle opražíme na kostky nakrájenou zeleninu a podusíme. Zaprášíme moukou, krátce opražíme, zalejeme vývarem, osolíme, opepříme a povaříme. Feferonky nakrájíme na maličké kousky, opražíme na trošičce másla a přidáme i s máslem k polévce. Přilejeme pivo, sýr, necháme přejít varem a odstavíme.

Podáváme s topinkami z bílého chleba.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Jak správně naporcovat drůbež? Články z

Komentáře k receptu: Pivní polévka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout? Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout?
Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse
Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné? Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web