Autor:

Pikantní vepřové nudličky

Střední
Ingredience
Vepřové maso 250 g
Broskvový kompot 2 ks
Voda 20 ml
Červená paprika 1/4 ks
Worcestrová omáčka 1 lžička
Sojová omáčka 1 lžička
Houby 2 lžíce
Česnek 2 stroužek
Paprika - sladká  
Kmín  
Pepř mletý  
Gulášové koření  
Nové koření 2 ks
Petrželová nať 1 lžíce
Strouhaný křen  lžička
Avokádo 1 ks
Kečup - jemný 100 ml
Hořčice plnotučná 1 lžíce
Cibule 1 ks
Rostlinný olej 4 lžíce
Šťáva
z broskví
150 ml
Vegeta
na špičku nože
 
Citronová šťáva
3 kapky
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Do misky nakrájíme na nudličky vepřové maso, přidáme na kousky rozkrájené broskve, šťávu z broskví, vodu, na kostičky nakrájenou papriku, worchestrovou a sojovou omáčku, houby, prolisovaný česnek, vegetu, koření, petrželku, majoránku, křen a nakrájenou dužinu avokáda.

Suroviny poté promícháme s kečupem, hořčicí a citronovou šťávou. Směs dáme do chladu odležet asi na 1 hodinu. Cibuli nakrájíme na kostičky, v hlubší pánvi zpěníme cibuli. Pak přidáme směs, chvilku ji restujeme a na mírném ohni ještě 20 min. podusíme.

Podáváme např. s hranolky nebo rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Kuře v bylinkové strouhance na kapustových listech Říjnová tabule může být veselejší - 4 barevné recepty pro vás Články z

Komentáře k receptu: Pikantní vepřové nudličky

Komentáře

  1. Kamil Krybus   26.04.2007 | 19:55 | reagovat | závadný

    Tak jak říká barča. Já tomu říkám uklízeli jsme ve spíži. Houby a kečup - to mi zrovna neladí. Směs worchester, sojovka, vegeta, gulášové koření atd. je toho skutečně moc. To avokádo se v té směsici chutí, zejména díky křenu, musí úplně ztratit.

  2. Zdenek Malenak   26.04.2007 | 12:56 | reagovat | závadný

    Ahoj Barčo, tento recept vznikl jako každý můj recept tak, že jsem tam dal jak se říká všechno co dům dal a celé rodině to chutnalo. Jenom tu šťávu z broskví bych tam možná nedával pokud jsou broskve kupované, já používal domácí...

  3. barča   25.04.2007 | 19:50 | reagovat | závadný

    nevín, nevím, takový mišmaš, není tam příliš mnoho chutí najednou ?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci
Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru! Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru!
Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web