Autor:

Pikantní karpatské filé

Střední
Ingredience
Hovězí svíčková
150-200
200 g
Žloutek 1 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Hořčice  
Sardelová pasta  
Cibule
Malá
1 ks
Kapary  
Křen  
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Hovězí filé tence vyklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a sardelovou pastou. Pak rozetřeme vaječný žloutek, posypeme pokrájenou cibulí, kapary a strouhaným čerstvým křenem. Řízek přeložíme a sepneme jehlicemi nebo párátky. Opečeme na rozpáleném oleji do růžova, odstraníme párátka.

Podáváme s hranolkami, či americkými bramborami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bramborový salát s kuřetem Lehké saláty na pozvednutí nálady Články z

Komentáře k receptu: Pikantní karpatské filé

Komentáře

  1. Lusinda   18.12.2007 | 11:21 | reagovat |

    Jejda,to bylo jen kvůli vyhledávání,nejsem rejpal.

  2. Kuchařka on-line   18.12.2007 | 10:29 | reagovat |

    Pardon, jsem se uklikla :-)

  3. Lusinda   18.12.2007 | 9:48 | reagovat |

    Copak dělá pokrm z hovězí svíčkové v kategorii ryb?:o)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web