Autor:

Pikantní karpatské filé

Střední
Ingredience
Hovězí svíčková
150-200
200 g
Žloutek 1 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Hořčice  
Sardelová pasta  
Cibule
Malá
1 ks
Kapary  
Křen  
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Hovězí filé tence vyklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a sardelovou pastou. Pak rozetřeme vaječný žloutek, posypeme pokrájenou cibulí, kapary a strouhaným čerstvým křenem. Řízek přeložíme a sepneme jehlicemi nebo párátky. Opečeme na rozpáleném oleji do růžova, odstraníme párátka.

Podáváme s hranolkami, či americkými bramborami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Jahody sladké a milované. Vyzkoušejte úžasné a originální recepty Články z

Komentáře k receptu: Pikantní karpatské filé

Komentáře

  1. Lusinda   18.12.2007 | 11:21 | reagovat |

    Jejda,to bylo jen kvůli vyhledávání,nejsem rejpal.

  2. Kuchařka on-line   18.12.2007 | 10:29 | reagovat |

    Pardon, jsem se uklikla :-)

  3. Lusinda   18.12.2007 | 9:48 | reagovat |

    Copak dělá pokrm z hovězí svíčkové v kategorii ryb?:o)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít! Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít!
Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily? Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily?
Trápíte se pitím ovocných smoothies? Děláte největší dietní omyl! Trápíte se pitím ovocných smoothies? Děláte největší dietní omyl!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web