Autor:

Pikantní kapr II.

Střední
Směs koření
Houbové koření  
Klobásové koření  
Grilovací koření  
Ingredience
Kapr  
Červené víno 1 dl
Med 1 lžička
Mletý kmín  
Sůl  
Křen  
Sýr Niva  
Kečup - jemný  
Olej  
Citron  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Očištěného a rozporcovaného kapra osolíme, mírně posypeme mletým kmínem, okořeníme směsí koření, naskládáme na pekáč - zapékací mísu apod., na který dáme trochu oleje. Porce kapra naskládáme těsně k sobě a pokapeme citronem. Podlijeme červeným vínem s medem. Necháme asi 1 hodinu uležet v chladnu.

Nastrouháme syrový křen a nivu. Porce kapra pokapeme ostrým kečupem, posypeme strouhaným křenem a nakonec posypeme strouhanou nivou. Dáme do trouby a pečeme při teplotě 150-200 °C asi 40 minut. Při pečení maso neobracíme. Servírujeme se zeleninovou oblohou.

Doporučená příloha: chéb, brambory, restované čerstvé houby, pivo, víno.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pomerančový pudink Pohrajte si v kuchyni s pomeranči Články z

Komentáře k receptu: Pikantní kapr II.

Komentáře

  1. Kája Nehodová   16.04.2012 | 19:22 | reagovat |

    Taková patlanina koření a všeho dalšího musí rybu absolutně znehodnotit.

  2. Anonym   17.10.2004 | 20:25 | reagovat |

    Je to opravdu skvely recept. Bylo to vyborne!!!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web