Pikantní buřty na pivu

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • cibule
    • česnek
    • feferonka
    • pivo - černé
    • plátkový sýr
    • buřty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Buřty (nejlépe učňovské spojované provázkem a ne sponkou) oloupeme a podélně nařízneme. Do vzniklé kapsy vložíme kolečko cibule, silnější plátek česneku a kousek feferonky.
2
Takto naplněné buřtíky položíme do zapékací misky těsně vedle sebe tak, aby se nerozevíraly (lze je také samozřejmě spojit párátkem). Zalejeme kečupem a podlejeme černým pivem. Dáme dusit do trouby.
3
Ke konci můžeme buřty poklást plátkovým sýrem a nechat dopéct. Jako příloha chléb a minimálně zbytek toho piva.
Zařazení: Maso

Komentáře k receptu

  • Alžběta Adamíčková
    Alžběta Adamíčková |

    6. 1. 2007 18:24

    tak to jsme si fakt posmakli, moc dobry.. doporučuju hotové posypat čerstvě nastrouhaným křenem, přímo delikatesa

  • Šárka Brokešová
    Šárka Brokešová |

    24. 10. 2004 22:45

    Skvělý nápad....

  • Markéta
    Markéta |

    21. 10. 2004 17:30

    no jo, kečup mi nějak vypadl, pardon. Takže ještě KEČUP!

  • Anonym
    Anonym |

    20. 10. 2004 14:14

    Chybí kečup v ingrediencích