Autor:

Pepanovy buřty k pivu

Snadné
Ingredience
Špekáček
- pokrájené na plátky nebo půlměsíčky
2 ks
Sýr
výraznější chuti: Niva, Romadůr, Hermelín, Syreček... cca 80 -
100 g
Pepř mletý  
Česnek 1 stroužek
Pivo  
Cibule
nejlépe lahůdková
1 ks
Chleba  
Pepanovy buřty k pivu

Postup přípravy:

Pro jednoho „Pepana“: Na pánvi osmažíme dozlatova pokrájené špekáčky. Olej není třeba, kvalitní špekáčky pustí tuku dost. Ke špekáčkům přidáme krátce osmažit nasekaný česnek, pak vše posypeme pokrájeným nebo nastrouhaným sýrem, který necháme za občasného promíchání rozpustit a pokud máme směs příliš hustou, přidáme po lžičkách pivo, které necháme přejít varem. Nakonec opepříme, nandáme na talířek, posypeme cibulkou a podáváme s chlebem a dalším dobře vychlazeným pivem.

Recept vznikl u kamaráda, který své hladové hosty hostí na pohled trochu vražednou, ale velmi žádanou rychlovkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Tipy & triky pro zavařování Články z

Komentáře k receptu: Pepanovy buřty k pivu

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit! 5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit!
Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám? Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám?
Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp? Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web