Autor:

Petřínský dezert

Střední
Ingredience
Eidam sýr 200 g
Tvarohový sýr 120 g
Šťáva z broskvového kompotu 2 lžička
Broskvový kompot
tvrdší
250 g
Mandle - loupané  

Postup přípravy:

Tvrdý sýr nakrájíme na silnější plátky a pomocí vykrajovače vykrajujeme tvary.

Vymícháme tvarohový sýr s nálevem s broskví a pomocí sáčku s vroubkovanu trubičkou nastříkáme na větší část kolečka sýru.

Na takto upravené kousky položíme malé broskve. Do středu broskve stříkneme malou tečku sýrového krému, do kterého zapíchneme oloupanou a upraženou mandli.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Kaštanová krémová polévka Lednová hostina s rodinou Články z

Komentáře k receptu: Petřínský dezert

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Vyzkoušeno před kamerou: Přírodní deodorant a opalovací gel pro problematickou pleť Vyzkoušeno před kamerou: Přírodní deodorant a opalovací gel pro problematickou pleť
Bratři vážili dohromady 372 kilo! Po čtyřech měsících jsou o 17 kilo lehčí  Bratři vážili dohromady 372 kilo! Po čtyřech měsících jsou o 17 kilo lehčí
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web