Autor:

Petřínský dezert

Střední
Ingredience
Eidam sýr 200 g
Tvarohový sýr 120 g
Šťáva z broskvového kompotu 2 lžička
Broskvový kompot
tvrdší
250 g
Mandle - loupané  

Postup přípravy:

Tvrdý sýr nakrájíme na silnější plátky a pomocí vykrajovače vykrajujeme tvary.

Vymícháme tvarohový sýr s nálevem s broskví a pomocí sáčku s vroubkovanu trubičkou nastříkáme na větší část kolečka sýru.

Na takto upravené kousky položíme malé broskve. Do středu broskve stříkneme malou tečku sýrového krému, do kterého zapíchneme oloupanou a upraženou mandli.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Vánočka Jak uplést vánočku Články z

Komentáře k receptu: Petřínský dezert

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit! 5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit!
Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám? Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám?
Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp? Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web