Petřínský dezert

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 200
      g eidam sýr
    • 120
      g tvarohový sýr
    • 2
      lžička šťáva z broskvového kompotu
    • 250
      g broskvový kompot tvrdší
    • mandle - loupané

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Tvrdý sýr nakrájíme na silnější plátky a pomocí vykrajovače vykrajujeme tvary.
2
Vymícháme tvarohový sýr s nálevem s broskví a pomocí sáčku s vroubkovanu trubičkou nastříkáme na větší část kolečka sýru.
3
Na takto upravené kousky položíme malé broskve. Do středu broskve stříkneme malou tečku sýrového krému, do kterého zapíchneme oloupanou a upraženou mandli.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.