Autor:

Petřínský dezert

Střední
Ingredience
Eidam sýr 200 g
Tvarohový sýr 120 g
Šťáva z broskvového kompotu 2 lžička
Broskvový kompot
tvrdší
250 g
Mandle - loupané  

Postup přípravy:

Tvrdý sýr nakrájíme na silnější plátky a pomocí vykrajovače vykrajujeme tvary.

Vymícháme tvarohový sýr s nálevem s broskví a pomocí sáčku s vroubkovanu trubičkou nastříkáme na větší část kolečka sýru.

Na takto upravené kousky položíme malé broskve. Do středu broskve stříkneme malou tečku sýrového krému, do kterého zapíchneme oloupanou a upraženou mandli.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pro velikonoční koledníky: Nejsladší cupcakes Články z

Komentáře k receptu: Petřínský dezert

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu! Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web