Autor:

Petřínský dezert

Střední
Ingredience
Eidam sýr 200 g
Tvarohový sýr 120 g
Šťáva z broskvového kompotu 2 lžička
Broskvový kompot
tvrdší
250 g
Mandle - loupané  

Postup přípravy:

Tvrdý sýr nakrájíme na silnější plátky a pomocí vykrajovače vykrajujeme tvary.

Vymícháme tvarohový sýr s nálevem s broskví a pomocí sáčku s vroubkovanu trubičkou nastříkáme na větší část kolečka sýru.

Na takto upravené kousky položíme malé broskve. Do středu broskve stříkneme malou tečku sýrového krému, do kterého zapíchneme oloupanou a upraženou mandli.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Neuvěřitelné proměny: Umělkyně mění svou tvář do podoby slavných Články z

Komentáře k receptu: Petřínský dezert

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci
Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru! Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru!
Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web