Autor:

Perník s jablky II

Střední
Ingredience
Jablka
3 až 4
4 ks
Hladká mouka 300 g
Cukr krupice 200 g
Med 100 g
Vejce 2 ks
Hnědý rum 2 lžíce
Mléko 8 lžíce
Prášek do perníku  ks
Poleva
Moučkový cukr 200 g
Citronová šťáva  
Voda  
Potravinářské barvivo  

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Buchty

Jablka oloupeme, zbavíme jádřince a nakrájíme na malé kostičky. Cukr, med a vejce vyšleháme do husté pěny. Přidáme rum, mléko, prosátou mouku a prášek do perníku. Vše zlehka smícháme a nakonec přidáme kostičky jablek. Pečeme v předehřáté troubě na 150 °C asi 30 minut.

Po vychladnutí potřeme moučník polevou z moučkového cukru, citronové šťávy a vody, kterou dobarvíme potravinářskou barvou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2+
4.5 2 5 1
Láhev plná vánoční vůně Články z

Komentáře k receptu: Perník s jablky II

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web