Autor:

Perník s jablky II

Střední
Ingredience
Jablka
3 až 4
4 ks
Hladká mouka 300 g
Cukr krupice 200 g
Med 100 g
Vejce 2 ks
Hnědý rum 2 lžíce
Mléko 8 lžíce
Prášek do perníku  ks
Poleva
Moučkový cukr 200 g
Citronová šťáva  
Voda  
Potravinářské barvivo  

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Buchty

Jablka oloupeme, zbavíme jádřince a nakrájíme na malé kostičky. Cukr, med a vejce vyšleháme do husté pěny. Přidáme rum, mléko, prosátou mouku a prášek do perníku. Vše zlehka smícháme a nakonec přidáme kostičky jablek. Pečeme v předehřáté troubě na 150 °C asi 30 minut.

Po vychladnutí potřeme moučník polevou z moučkového cukru, citronové šťávy a vody, kterou dobarvíme potravinářskou barvou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2+
4.5 2 5 1
Paella Jak chutná Španělsko Články z

Komentáře k receptu: Perník s jablky II

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web