Autor:

Pečené vepřové plátky delikates

Snadné
Ingredience
Vepřová kýta 750 g
Olej 2 lžíce
Sůl 1 špetka
Česnek 4 stroužek
Cibule
větší
1 ks
Na zálivku
Rostlinný olej 2 lžíce
Sojová omáčka 1 lžíce
Worcestrová omáčka 1 lžíce
Kečup - jemný 3 lžíce
Cukr 1/2 lžička
Mletá paprika 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Pečené vepřové plátky delikates

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Z vepřové kýty nakrájíme plátky, mírně je naklepeme, okraje nařízneme a potřeme česnekem utřeným se solí. Pekáček vytřeme olejem, vložíme maso, posypeme sekanou cibulí a zalijeme zálivkou. Pečeme ve vyhřáté troubě doměkka. Během pečení můžeme plátky trochu podlít vlažnou vodou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 16 x
2+
4.31 16 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2+ (hodnoceno 16x)
Rebarborové cheesecaky Tip na víkend: skvělé recepty s rebarborou Články z

Komentáře k receptu: Pečené vepřové plátky delikates

Komentáře

  1. mejdylko   04.01.2016 | 15:23 | reagovat | závadný

    Udělala jsem dvojnásobnou dávku zálivky, místo cukru použila med a podle doporučení jsem dala ještě hořčici. Podlila jsem to trochou piva a dělala cca 50 minut (asi 20min pod poklicí a pak zbytek bez). Jako přílohu jsem zvolila pečenou dýni hokaido, kterou jsem rozmačkala a přidala osmaženou cibulku. Výborná věc. Velmi doporučuji :) <3

  2. Deni   28.11.2015 | 18:24 | reagovat | závadný

    Tento recept můžu jenom doporučit. Přidala sem do zálivky doporučenou hořčicí. Zapekla sem dohromady s neloupanými brambory. Během chvilky úžasné jídlo. :-)

  3. jenda77   16.02.2014 | 8:51 | reagovat | závadný

    Tento recept je fakt dost dobrý ! Ale já ho trochu vylepšil :-) Dal jsem vše na pekáč a musel odjet ! Takže to 1 den bylo v lednici ! Jedna báseň . Nechte to marinovat a uvidíte , fakt mňamka

  4. Kamilek77   17.08.2013 | 12:54 | reagovat | závadný

    Dílo bylo právě dokončeno a je snědeno :-P
    Přidal jsem do zálivky taky lžičku hořčice, podle níže uvedené "Lady detox",
    neuvěřitelná mňamka ;-)
    a jako příloha mi příjde opravdu nejvhodnější a nejchutnější klasicky vařený, solený brambor.

    1. Jenda77   16.02.2014 | 8:50 | reagovat | závadný

      Tento recept je fakt dost dobrý ! Ale já ho trochu vylepšil :-) Dal jsem vše na pekáč a musel odjet ! Takže to 1 den bylo v lednici ! Jedna báseň . Nechte to marinovat a uvidíte , fakt mňamka

  5. Maru   02.06.2013 | 13:25 | reagovat | závadný

    Dneska jsem vařila a moc nám všem chutnalo. Přílohu jsme měli vařené brambory sypané pažitkou a oběd byl super. Jen malá poznámečka, přijde mi, ža ta fotečka je k jinému jídlu, měla jsem sůsek pěkně hnědý po té, co se tam dává sojová omáčka a worchester. ;-) Výsledku to však vůbec nevadí. dík za recept.

    1. Adéla   09.10.2015 | 12:59 | reagovat | závadný

      Je to velmi dobré, chválím recept, a fotka odpovídá, je to výpek, dle mého, marináda je na mase, červená od kečupu.

1 2 3 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web