Autor:

Pečené brambory se špenatovými listy a volím okem

Snadné
Ingredience
Brambory
větší
4 ks
Listový špenát  
Vejce 4 ks
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z brambor, Ze zeleniny

Brambory propíchneme skrz, dáme péct do trouby na 200 stupňů, asi tak na hodinu. Pozor musí byt omyté a ve slupce.

Špenát spaříme, může být mražený, ale jen listy. Necháme okapat.

Hotové brambory rozkrojíme napůl, dáme na talíř se špenátem, přidáme volí oko a vše osolíme a pepříme jen čerstvě namletým pepřem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Marinovaná makrela s koprovou remuládou a hráškovým pyré Předkrm podle Radka Kašpárka: Marinovaná makrela Články z

Komentáře k receptu: Pečené brambory se špenatovými listy a volím okem

Komentáře

  1. Ladia -   14.08.2009 | 11:07 | reagovat |

    Špenátovými jako mladými... ;-(

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Jakou barvu má vaše aura? Naučte se ji vidět a číst v ní! Jakou barvu má vaše aura? Naučte se ji vidět a číst v ní!
Rychlé a levné recepty z kuřete: Na houbách, s rajčaty nebo na kari! Rychlé a levné recepty z kuřete: Na houbách, s rajčaty nebo na kari!
Tea Tree olej Australian Bodycare : Poznejte jeho kouzelné účinky na vaše zdraví Tea Tree olej Australian Bodycare : Poznejte jeho kouzelné účinky na vaše zdraví
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web