Patizonové řízky

Hodnocení:

Moje:

30 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • patizony
    • sůl
    • 2
      ks vejce
    • strouhanka
    • hladká mouka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Patizon nakrájíme na 1-1,5 cm silné plátky a obalíme v klasickém trojobalu, smažíme na oleji do zlatova.
2
Jako příloha jsou vhodné brambory na jakýkoliv způsob.
Zařazení: Pokrmy Ze zeleniny
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • vavi
    vavi |

    21. 8. 2014 12:19

    Tendle recept skoušela má sestra ale je veganka takže tam dala jenkořeni a mě to mac chutná ;-)

  • Petra
    Petra |

    19. 7. 2012 13:36

    Patizonky je treba nejen oloupat ale taky vytahnout zrna :-(( takze jsme si moc nepochutnali :-S

  • Petule B.
    Petule B. |

    2. 4. 2008 01:04

    Jo, patizon je skvela zelenina, i kdyz trochu opomijena. Delame z ni tyto klasicke rizky, nebo i v ruznych obmenach - obalovane s korenim, cesnekem, v testicku, vyborny je i duseny na cesneku a kari. Vhodny i do zapekanych pokrmu. Presto, ze vypada trochu jako UFO, je vynikajici v ruznych upravach! Diky za pripomenuti.

  • JirkaK
    JirkaK |

    1. 4. 2008 14:58

    Fakt dobre

  • Anonym
    Anonym |

    5. 8. 2007 07:07

    zkuste patizon před obalením počesnekovat, to je mňamka

  • Anonym
    Anonym |

    3. 8. 2006 15:22

    Patizony nemusíte loupat, teda alespoň já je neloupu a je to dobrý....pokud si to oloupete nic se nestane :-))

  • Anonym
    Anonym |

    3. 8. 2006 13:43

    Je potreba tu vec oloupat?

  • Anonym
    Anonym |

    9. 10. 2005 16:28

    určitě doporučuji rozetřít česnek se solí, řízky potřít a pak obalit, budou šmrncovatější