Autor:

Pařížské koule II:

Snadné
Ingredience
Máslo 250 g
Ořechy 100 g
Hnědý rum 4 lžíce
Cukr 250 g
Kakao 30 g
Tatranka 6 ks

Postup přípravy:

Máslo utřeme s cukrem, přidáme oříšky, rum a kakao. Do této směsi vmícháme rozdrcené nebo pokrájené tatranky. Ze vzniklé hmoty uválíme malé kuličky, které obalíme ve strouhaných oříšcích. Necháme v chladu ztuhnout.

Recept jsem převzala z kalendáře Recepty z dámského klubu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Dort čokoládových snů Dort čokoládových snů - postup krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Pařížské koule II:

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web