Autor:

Pařížské koule II:

Snadné
Ingredience
Máslo 250 g
Ořechy 100 g
Hnědý rum 4 lžíce
Cukr 250 g
Kakao 30 g
Tatranka 6 ks

Postup přípravy:

Máslo utřeme s cukrem, přidáme oříšky, rum a kakao. Do této směsi vmícháme rozdrcené nebo pokrájené tatranky. Ze vzniklé hmoty uválíme malé kuličky, které obalíme ve strouhaných oříšcích. Necháme v chladu ztuhnout.

Recept jsem převzala z kalendáře Recepty z dámského klubu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Strapačky s kysaným zelím a uzeným Tradiční slovenská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Pařížské koule II:

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit! Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit!
Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů
Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství! Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web