Autor:

Papanasi

45 minut PT0H45M
Střední
Ingredience
Tvaroh 200 g
Máslo 1 lžíce
Vejce 2 ks
Mouka 120 g
Cukr 1 lžíce
Citronová kůra  
Tuk  
Kyselá smetana  

Postup přípravy:

Tvaroh protlačíme přes síto a dobře promícháme s vejci, cukrem, moukou a citr. kůrou. Z této hmoty hněteme koláče velikosti dlaně a smažíme.
Horké podáváme polité kyselou smetanou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Kaštanová krémová polévka Lednová hostina s rodinou Články z

Komentáře k receptu: Papanasi

Komentáře

  1. Sylvie   23.06.2011 | 16:45 | reagovat |

    dobrý recept, mám ale dojem, že papanasi je rumunský dezert, ne řecký...

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Dcera Dády a Felixe Slováčka o tom, jak prožívá rozvod svých rodičů! Dcera Dády a Felixe Slováčka o tom, jak prožívá rozvod svých rodičů!
Tento týden v Ulici: Adriana vyhodí Eddieho z Coolny a znovu sáhne po drogách! Tento týden v Ulici: Adriana vyhodí Eddieho z Coolny a znovu sáhne po drogách!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web