Autor:

Papanasi

45 minut PT0H45M
Střední
Ingredience
Tvaroh 200 g
Máslo 1 lžíce
Vejce 2 ks
Mouka 120 g
Cukr 1 lžíce
Citronová kůra  
Tuk  
Kyselá smetana  

Postup přípravy:

Tvaroh protlačíme přes síto a dobře promícháme s vejci, cukrem, moukou a citr. kůrou. Z této hmoty hněteme koláče velikosti dlaně a smažíme.
Horké podáváme polité kyselou smetanou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Cizrnová polévka s citronovou kůrou a ricottou Sváteční menu pro přátele po italsku Články z

Komentáře k receptu: Papanasi

Komentáře

  1. Sylvie   23.06.2011 | 16:45 | reagovat |

    dobrý recept, mám ale dojem, že papanasi je rumunský dezert, ne řecký...

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

9 největších mýtů o manželství: Nevěřte jim a budete šťastní! 9 největších mýtů o manželství: Nevěřte jim a budete šťastní!
Anna Štumpf začala běhat v těhotenství. Doktor se jí to snažil rozmluvit Anna Štumpf začala běhat v těhotenství. Doktor se jí to snažil rozmluvit
Keira Knightley slaví narozeniny. S kým vším randila? Keira Knightley slaví narozeniny. S kým vším randila?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web