Autor:

Papanasi

45 minut PT0H45M
Střední
Ingredience
Tvaroh 200 g
Máslo 1 lžíce
Vejce 2 ks
Mouka 120 g
Cukr 1 lžíce
Citronová kůra  
Tuk  
Kyselá smetana  

Postup přípravy:

Tvaroh protlačíme přes síto a dobře promícháme s vejci, cukrem, moukou a citr. kůrou. Z této hmoty hněteme koláče velikosti dlaně a smažíme.
Horké podáváme polité kyselou smetanou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Čokoládové koláčky s želé Čajové pochutnání Články z

Komentáře k receptu: Papanasi

Komentáře

  1. Sylvie   23.06.2011 | 16:45 | reagovat |

    dobrý recept, mám ale dojem, že papanasi je rumunský dezert, ne řecký...

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Jakou barvu má vaše aura? Naučte se ji vidět a číst v ní! Jakou barvu má vaše aura? Naučte se ji vidět a číst v ní!
Rychlé a levné recepty z kuřete: Na houbách, s rajčaty nebo na kari! Rychlé a levné recepty z kuřete: Na houbách, s rajčaty nebo na kari!
Tea Tree olej Australian Bodycare : Poznejte jeho kouzelné účinky na vaše zdraví Tea Tree olej Australian Bodycare : Poznejte jeho kouzelné účinky na vaše zdraví
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web