Autor:

Papanasi

45 minut PT0H45M
Střední
Ingredience
Tvaroh 200 g
Máslo 1 lžíce
Vejce 2 ks
Mouka 120 g
Cukr 1 lžíce
Citronová kůra  
Tuk  
Kyselá smetana  

Postup přípravy:

Tvaroh protlačíme přes síto a dobře promícháme s vejci, cukrem, moukou a citr. kůrou. Z této hmoty hněteme koláče velikosti dlaně a smažíme.
Horké podáváme polité kyselou smetanou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Křupavý pohár s jogurtem Ideální letní snídaně: Cereálie s čerstvým ovocem Články z

Komentáře k receptu: Papanasi

Komentáře

  1. Sylvie   23.06.2011 | 16:45 | reagovat |

    dobrý recept, mám ale dojem, že papanasi je rumunský dezert, ne řecký...

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit! Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit!
Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů
Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství! Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web