Ovocné víno

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1,5
      kg ovoce třešně, višně, rybíz apod.
    • voda 3.5 l
    • cukr 1,30 kg

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Ovoce omyjeme a vložíme do 2 třílitrových lahví. Vodu svaříme s cukrem a necháme vychladnout. Vlahým nálevem zalijeme ovoce, láhve zaděláme celofánem, který propícháme špendlíkem. Necháme 6 týdnů kvasit, pak stáčíme do lahví a ještě necháme alespoň 2 měsíce odležet.
Zařazení: Nápoje Alkoholické

Komentáře k receptu

  • Miroslava Severová
    Miroslava Severová |

    6. 6. 2007 14:28

    To máš tedy Lucko pravdu, ale když je někdy toho ovoce tolik, že už nevím co s ním, tak tedy pít se to s mírou i s Mírou dá.

  • Lucka
    Lucka |

    6. 6. 2007 09:22

    Čučo jako bič!:))))