Autor:

Ovesný nákyp

Ingredience
Ovesné vločky 300 g
Voda 3/4 l
Máslo 50 g
Cukr 50 g
Vejce
Sůl  
Citronová kůra  
Ovoce  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy

Z vloček a mléka nebo vody uvaříme hustší kaši a necháme vychladnout. Máslo a cukr utřeme, přidáme žloutky, sůl a citronovou kůru, postupně vmícháme kaši a nakonec zlehka sníh z bílků. Formu vymažeme a vysypeme, vložíme polovinu hmoty, poklademe ovocem a navrch urovnáme druhou polovinu. Pečeme zvolna 3/4 až 1 hodinu do růžova.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Salát ze zelných listů s červenou čekankou, jablky a kuřetem Zázraky zářijové kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Ovesný nákyp

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox! 8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox!
Video: Co udělá levný šampon s barvenými vlasy? Video: Co udělá levný šampon s barvenými vlasy?
Tipy na víkend: Na nákupy, na polévku i za sluníčkem Tipy na víkend: Na nákupy, na polévku i za sluníčkem
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web