Omáčka na špagety IV.

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 5
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • vepřové maso ve vlastní šťávě
    • rajský protlak
    • cibule
    • bazalka
    • sůl
    • olej
    • česnek

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na rozehřátý olej přidáme cibuli nakrájenou na kostičky, poté přidáme maso ve vlastní šťávě též nakrájené na kostičky a chviličku restujeme.
2
Přidáme rajčatový protlak, pepř, sůl, bazalku a česnek až úplně nakonec. Podle chuti osolíme a opepříme.
3
Podáváme na špagety.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • JanickaR
    JanickaR |

    13. 10. 2010 23:00

    Dneska jsem dělala omáčku a moc nám chutnala, určitě ji zařadím do našeho jídelníčku :). Děkuju za recept!

  • Alexandra Daňková
    Alexandra Daňková |

    7. 5. 2009 15:07

    moc dobré a rychlé jídlo, dáli jsme si ho s noky a dobroučké

  • Alena
    Alena |

    15. 3. 2008 08:45

    Problém je v tom, že narazit na opravdu dobré vepřové ve vlastnéí šťávě je dnes už skoro zázrak!! Nebo mi dejte tip...

  • jarmila rousova
    jarmila rousova |

    1. 3. 2008 16:14

    tenhle recept je italsky,,myslim protoze tady v italii kde bydlim se tohle co jste tady napsala se jmenuje sugo podava se s testovinami a syrem ....ale vynikajici jidlo doporucuji vsem tenhle recept

  • jarmila rousova
    jarmila rousova |

    1. 3. 2008 16:12

    tenhle recept je italsky,,myslim protoze tady v italii kde bydlim se tohle co jste tady napsala se jmenuje sugo podava se s testovinami a syrem ....ale vynikajici jidlo doporucuji vsem tenhle recept