Skvělá omáčka na špagety

moje hodnocení:

3,7

hodnotilo: 10
45 minut
4
porce
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      g točený salám slovenský, nebo kuřecí maso
    • 2
      ks cibule menší
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      plechovka špagetka (Hamé)
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 2
      lžíce kečup - jemný
    • 1
      lžička hořčice
    • 0,5
      lžička bazalka
    • 0,5
      lžička majoránka
    • 1
      lžička paprika - sladká
    • 0,5
      lžička grilovací koření
    • 2
      sklenice voda 1-2

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na pánvi rozehřejeme olej, na kterém osmahneme na drobno nakrájenou cibulku s prolisovaným česnekem. Poté přidáme na kostičky nakrájený salám nebo kuřecí maso a podusíme (kuřecí maso déle). Do směsi přidáme všechno koření. Mezitím si v hrnci rozehřejeme Špagetku, přidáme do ní kečup, hořčici a 1-2 sklenice vody. Až se Špagetka začně vařit, přidáme k ní směs z pánve a mícháme. Až bude tato směs ve varu můžeme ji klasicky zatřepkou zahustit podle toho, jak máme rádi hustou omáčku. Poté nalejeme směs na špagety, přidáme strouhaný sýr a podáváme.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Pepík
    Pepík |

    21. 1. 2016 19:15

    To už můžu koupit špagety v konzervě.Fuj. :-D

  • Petra
    Petra |

    30. 8. 2015 22:16

    Točeňák, špagetka, kečup..... to bych opravdu nenazvala jako skvělé, ale asi jak pro koho :-\

  • gurmet no.1
    gurmet no.1 |

    29. 6. 2015 12:22

    Tohle je největší urážka těstovin, co sem kdy viděl.....

  • Marek
    Marek |

    13. 5. 2015 07:53

    Chce se mi zvracet

  • Marek
    Marek |

    13. 5. 2015 07:52

    Chce se mi zvracet

  • Daw
    Daw |

    3. 5. 2015 20:05

    Ahoj, že si todle někdo dovolí napsat a recepty.cz to nechají zveřejněný je opravdu ostuda. Hnus vajgl stydím se že si dovolíte todle někomu radit....

  • Daw
    Daw |

    3. 5. 2015 20:05

    Ahoj, že si todle někdo dovolí napsat a recepty.cz to nechají zveřejněný je opravdu ostuda. Hnus vajgl stydím se že si dovolíte todle někomu radit....

  • žrout
    žrout |

    17. 11. 2014 09:37

    Tyjó, školní jídelna ;oD Ani jsem nedoufal, že ještě někdy něco takovýho uvidím. Díky za vzpomínku. Játrová omáčka bez jater by nebyla? :-\

  • honza
    honza |

    24. 4. 2014 17:22

    sračka.. jak tohle může někdo vařit? podle těch surovin jde o totální konzervovaný český hnus... má se snad vařit z čerstvých surovin ne?!!!

  • vařič
    vařič |

    19. 3. 2014 04:48

    "jednu plechovku Hamé špagetka" ha ha no to je teda recept 8-)

  • Malda
    Malda |

    28. 1. 2014 14:21

    Přesně tak, bych se styděla něco takového vůbec uvařit... :-S

  • kiki
    kiki |

    11. 1. 2014 17:30

    super omáčka ze špagetky Hamé, takový hnus, to už si tu omáčku udělám radši sama :-$

  • Lisa
    Lisa |

    5. 1. 2014 11:46

    Já čekala recept na dobrou omáčku a zatím je to humus z polotovarů a glutamátů.

  • planeta
    planeta |

    25. 11. 2013 09:47

    super dobrá rychlovka :-) :-)

  • petra
    petra |

    6. 10. 2013 19:32

    presne tak, nejak jsem nepochopila ucel spagetky, je to proste polotovar a tem je lepsi - jak vsichni vime - se vyhnout.

  • picheck
    picheck |

    16. 7. 2013 09:55

    já se divim, ze tu ten tvuj komentář ještě je :-) měl jsem výhrady k tomuto stylu "gastronomie"...a komentář je fuč :-(

  • Jana
    Jana |

    4. 7. 2013 22:59

    Tak jsem to dnes vyzkoušela,a udělala rovnou z dvojité dávky.A udělala jsem dobře.Opravdu vynikající!

  • marty
    marty |

    8. 6. 2013 23:59

    Točeňák, kečup, hořčice, strouhaný sýr (jistě Cihla 30%) evokuje mi to vzpomínky na dovolenou v Italii :-D

  • MJG
    MJG |

    15. 5. 2013 09:45

    Myslim si, ze ta Spagetka je tam zcela zbytecna / pokud tedy nutne nepotrebujete ty konzervanty a barviva/. Radej pridejte papriku a rajce na kosticky, vic cibulky a trochu dobromysli, a mate to to same. :-\

  • neeeeeeee
    neeeeeeee |

    14. 5. 2013 10:20

    twl clovek hleda kvalitni recept a narazi na toto :'( kam se hrabe babica propanajana, priste sem dej recept na chleba s cibuli ;-)

  • kuchtik
    kuchtik |

    8. 3. 2013 11:47

    nebo můžeme dát plecovky špagetky dvě a ostatní suroviny vynechat O:-) :-D

  • picheck
    picheck |

    23. 1. 2013 21:07

    a nebylo by jednodušší rovnou nacpat tu kejdu od Hamé na ty špagety a nehrát si na vaření? O:-)

  • lada
    lada |

    23. 12. 2012 09:28

    proč tam dávate konzervu anebo na opak není to zbytečné když všechny suroviny jsou v konzervě.

  • Marie Borilova
    Marie Borilova |

    23. 10. 2012 14:52

    Omáčka je moc dobrá,může se tam dát více česneku.

  • Martina
    Martina |

    14. 5. 2012 21:15

    výborné, udělala jsem ostřejší a bylo to luxusní. Boule za ušima

  • martina
    martina |

    5. 3. 2012 07:53

    petře upně si ji setřel prej oíšeme je p zabails :D

  • Petr
    Petr |

    25. 11. 2010 09:25

    "oíšeme" je "p" :-P

  • Petr
    Petr |

    25. 11. 2010 09:23

    Myslím si, že pravopis nemá nic společného s receptem, o kterém se zde hovoří. ;-)

  • Klára
    Klára |

    14. 10. 2010 13:11

    Pozor na pravopis. Slovo "vinikající" oíšeme tvrdé y.

  • Jirka Kodad
    Jirka Kodad |

    11. 9. 2009 12:13

    Skělá, akorát s mojí rukou jsem to trochu přehnal s ostrostí omáčky, jinak pervektní.

  • eva peterková
    eva peterková |

    16. 2. 2009 12:22

    výborná!!!!

  • Anonym
    Anonym |

    17. 11. 2006 12:14

    je to opravdu vinikající