Autor:

Olivové chuťovky

Snadné
Ingredience
Zelené olivy  
Černé olivy  
Nakládané feferonky  
Ančovičky  
Nakládané cibulky  
Ryby v kyselém nálevu  
Pomeranč  
Olivový olej
(na zakápnutí)
 
Olivové chuťovky

Postup přípravy:

Na rybičkovou chuťovku střídavě napichujte na párátko feferonku, stočenou sardelku, cibulku, kousek nakládané rybičky a nakonec vypeckovanou zelenou olivu. Na pomerančovou chuťovku oloupejte pomeranč tak, aby na něm nezbyla žádná bílá kůra. Ostrým nožem pak vykrájejte mezi membránami takzvaná filátka. Pracujte nad miskou, abyste zachytili šťávu (tu využijte jinak). Špičkou nože odstraňte případná semínka a dílky pomeranče napichujte na párátko spolu s vypeckovanou černou olivou. Podávejte zakápnuté olivovým olejem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Šípková omáčka Nejoblíbenější omáčky k masu Články z

Komentáře k receptu: Olivové chuťovky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web