Autor:

Moravský králík

Střední
Ingredience
Králičí maso
celý králík
1 ks
Rostlinný olej 1 dl
Bílé víno 1 dl
Voda 1 dl
Česnek
nakrájet na plátky
6 stroužek
Pepř mletý  lžička
Mletá paprika 1 lžička
Hořčice 2 lžíce
Kečup - jemný 2 lžíce
Cibule
nakrájená
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Králičí

Králíka naporcujeme a dáme na plech. Ostatní přísady spolu smícháme a vlijeme na králíka. Přiklopíme a necháme 1-2 dny uležet. Pak plech dáme do trouby a pečeme nepřiklopený asi 2 hodiny při střední teplotě. Během pečení podle potřeby podlijeme vodou. Je to dobré s rýží, nebo s těstovinami. Tímto způsobem lze udělat i kuře.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Strapačky s kysaným zelím a uzeným Tradiční slovenská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Moravský králík

Komentáře

  1. Jarka   23.03.2007 | 12:42 | reagovat |

    Už se těším,že siho udělám.Dělám ho pořád na zelenině.Tak, že změna se hodí . Díky

  2. Anonym   30.01.2007 | 15:20 | reagovat |

    V neděli jsem uvařila a použila kuře. Celá rodinka se jen oblizovala. V neděli jsem to udělala s rýží. Trochu zbylo, tak jsem k tomu v pondělí udělala těstoviny a promíchala se sosem a byla to ještě větší bašta. Dávám za 1

  3. Ivana   17.10.2006 | 12:17 | reagovat |

    Není. Možná i málo, záleží na věku králíka.

  4. Iveta Bílková   17.10.2006 | 11:50 | reagovat |

    Není dvě hodiny moc?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web