Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 27x
1- 1 5
Autor:

Moravský vrabec

Střední
Ingredience
Vepřové maso
(Vykoštěný bůček nebo plecko)
600 g
Cibule 1 ks
Hladká mouka 1 lžíce
Kmín 1 špetka
Česnek 3 stroužek
Sůl  
Moravský vrabec

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Opláchnuté maso nakrájíme na kostky, vložíme do malého pekáčku, osolíme a posypeme kmínem. Přidáme na kostičky nakrájenou cibuli a rozetřený česnek, podlijeme vodou a pečeme v troubě. Během pečení maso obracíme, přeléváme vypečenou šťávou a podle potřeby podléváme. Doměkka upečené a dozlatova zbarvené kousky masa vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, zasmahneme, zalijeme vodou a za občasného míchání v troubě ještě povaříme a pak přecedíme přes hustý cedník. Potom vložíme zpět upečené maso a ještě společně prohřejeme. Podáváme s bramborovým knedlíkem a se zelím.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Oznámkujte recept jako ve škole 1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1- (hodnoceno 27x)
Plněné bramborové koule Rychlé večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Moravský vrabec

Komentáře

  1. Miki   27.09.2014 | 19:44 | reagovat | závadný

    Co to je za nesmysl (už jsem to porůznu četl několikrát) s tím cezením šťávy přes cedník??? Co je v ní tak špatného, že se to musí odstranit??? Fakt nechápu!

  2. kikina   12.07.2014 | 9:42 | reagovat | závadný

    Výborné,doporučuji všem.Já maso nepotírám česnekem,ale krájím ho na malé kousky a větší množství.

  3. Jiřina   21.02.2014 | 13:11 | reagovat | závadný

    mňamózní ;-) a necedila jsem :-) fakt výborný

  4. pinkypink92   07.10.2013 | 19:20 | reagovat | závadný

    výborný recept!!!děkujeme..právě jsem dovařila,necedila jsem a opravdu výtečný!!!mňamka :)

  5. Lenka   06.02.2012 | 14:33 | reagovat | závadný

    Jen se chci zeptat, jak dlouho se to peče? Až je to měkké mi moc neřeklo :-\ Děkuji Lenka :-)

    1. Honza   16.02.2012 | 18:56 | reagovat | závadný

      Draha Lenko, tvrde by to asi nikdo nezral, kazde maso je jine a kazdy clovek ho krají na různe velké kousky. Jedina rada je: OCHUTNAT

1 2 3 4 5 Další

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?

Další weby Mladé fronty

Dialog
X