Autor:

Moravský vrabec

Střední
Ingredience
Vepřové maso
(Vykoštěný bůček nebo plecko)
600 g
Cibule 1 ks
Hladká mouka 1 lžíce
Kmín 1 špetka
Česnek 3 stroužek
Sůl  
Moravský vrabec

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Opláchnuté maso nakrájíme na kostky, vložíme do malého pekáčku, osolíme a posypeme kmínem. Přidáme na kostičky nakrájenou cibuli a rozetřený česnek, podlijeme vodou a pečeme v troubě. Během pečení maso obracíme, přeléváme vypečenou šťávou a podle potřeby podléváme. Doměkka upečené a dozlatova zbarvené kousky masa vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, zasmahneme, zalijeme vodou a za občasného míchání v troubě ještě povaříme a pak přecedíme přes hustý cedník. Potom vložíme zpět upečené maso a ještě společně prohřejeme. Podáváme s bramborovým knedlíkem a se zelím.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 33 x
1-
4.66 33 5 1
Oznámkujte recept jako ve škole
1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1- (hodnoceno 33x)
Kuře pečené s bylinkami Recept na víkend: Kuře pečené s bylinkami Články z

Komentáře k receptu: Moravský vrabec

Komentáře

  1. Jana   10.01.2016 | 19:03 | reagovat | závadný

    Recept se zda velmi zajimavy. Zajima me na kolik stupnu se pece maso a jestli je pekac prikryty nebo ne. Jak se pece dlouho? Dik

    1. Sandra   09.04.2016 | 13:17 | reagovat | závadný

      Já peču na 200° dvě hodiny přikryté... Poslední půl hodiny odkryju a necham dozlatova zapect :) šťávu rozhodně nezahušťuju, ani necedím.. 8-)

      1. Petr   06.08.2016 | 5:01 | reagovat | závadný

        To se mi zdá dlouho dvě hodiny péct, při 200°C.

  2. Miki   27.09.2014 | 19:44 | reagovat | závadný

    Co to je za nesmysl (už jsem to porůznu četl několikrát) s tím cezením šťávy přes cedník??? Co je v ní tak špatného, že se to musí odstranit??? Fakt nechápu!

    1. Paja   04.02.2015 | 17:11 | reagovat | závadný

      Dobrý den,
      podle mého názoru cedime kdyby se nám udělali cucky..po přidání mouky..každopádně kdo nemá cucky proc by cedil. . Ale je to jen muj názor. .
      vaření zdar :-)

  3. kikina   12.07.2014 | 9:42 | reagovat | závadný

    Výborné,doporučuji všem.Já maso nepotírám česnekem,ale krájím ho na malé kousky a větší množství.

  4. Jiřina   21.02.2014 | 13:11 | reagovat | závadný

    mňamózní ;-) a necedila jsem :-) fakt výborný

  5. pinkypink92   07.10.2013 | 19:20 | reagovat | závadný

    výborný recept!!!děkujeme..právě jsem dovařila,necedila jsem a opravdu výtečný!!!mňamka :)

1 2 3 4 5 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Zpomalte stárnutí pleti! Víme, co pomůže přímo vám Zpomalte stárnutí pleti! Víme, co pomůže přímo vám
Celebrity na síti: Novorozená holčička Adama Levina a Tom Hanks na svatebním focení Celebrity na síti: Novorozená holčička Adama Levina a Tom Hanks na svatebním focení
Jaká je práce vašich snů? Býci budou dobří kadeřníci, Štíři sexuální terapeuti! Jaká je práce vašich snů? Býci budou dobří kadeřníci, Štíři sexuální terapeuti!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web