Autor:

Moravská chábovice

Snadné
Ingredience
Hlávkové zelí 1 ks
Brambory 500 g
Kořenová zelenina  
Cibule  
Sádlo  
Hladká mouka  
Sůl  
Pepř mletý  
Česnek  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy

Zelí nakrájíme najemno, brambory oloupeme a nakrájíme, zeleninu očistíme a nastrouháme na hrubé nudličky, cibuli nakrájíme na kostičky a vše dáme společně vařit. Osolíme, opepříme a vaříme do změknutí. Mezitím připravíme na sádle tmavou jíšku, kterou později polévku zahustíme a dobře provaříme. Nakonec, když už je polévka hotova přidáme nadrobno pokrájený česnek.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2+
4.5 2 5 1
Grilované hovězí špízky s petrželkovou omáčkou Co uvařit o víkendu na chatě? Články z

Komentáře k receptu: Moravská chábovice

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web