Autor:

Modranská játra

Střední
Ingredience
Vepřová játra 1 kg
Cibule 1/2 kg
Česnek
2-3
Mletá paprika  
Zelenina  
Pepř mletý  
Sůl  
Hořčice kremžská  
Hořčice  
Chleba  
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Játra nakrájíme na 0,5-1 cm plátky. Poprášíme paprikou, kořením a sušenou kořenovou zeleninou. Cibulku nakrájíme na kolečka. Jednu část opražíme na pánvi a druhou na plechu spolu s nakrájeným česnekem. Na plech dále přidáme játra, podusíme a nakonec osolíme. Hořčici smícháme s protlačeným česnekem a potřeme nakrájený chléb. Na vrch poklademe játra a posypeme opraženou cibulkou.
Podáváme s houbami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pikantní bůček Recept na víkend: Maso pro muže Články z

Komentáře k receptu: Modranská játra

Komentáře

  1. Milena   05.03.2015 | 10:00 | reagovat |

    Podáváme opravdu s houbami? Jakože přikusujeme žampiony nebo tak něco?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Za trest musela strávit noc v márnici. Zavřeli ji v 17 letech kvůli bratrovi Za trest musela strávit noc v márnici. Zavřeli ji v 17 letech kvůli bratrovi
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web