Autor:

Modranská játra

Střední
Ingredience
Vepřová játra 1 kg
Cibule 1/2 kg
Česnek
2-3
Mletá paprika  
Zelenina  
Pepř mletý  
Sůl  
Hořčice kremžská  
Hořčice  
Chleba  
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Játra nakrájíme na 0,5-1 cm plátky. Poprášíme paprikou, kořením a sušenou kořenovou zeleninou. Cibulku nakrájíme na kolečka. Jednu část opražíme na pánvi a druhou na plechu spolu s nakrájeným česnekem. Na plech dále přidáme játra, podusíme a nakonec osolíme. Hořčici smícháme s protlačeným česnekem a potřeme nakrájený chléb. Na vrch poklademe játra a posypeme opraženou cibulkou.
Podáváme s houbami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Kuřecí prsa s lusky a listovými puky Rychlé večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Modranská játra

Komentáře

  1. Milena   05.03.2015 | 10:00 | reagovat |

    Podáváme opravdu s houbami? Jakože přikusujeme žampiony nebo tak něco?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít! Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít!
Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily? Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily?
Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web