Autor:

Mleté, zelí, brambor

Střední
Ingredience
Mleté maso  
Sůl  
Pepř mletý  
Česnek  
Vejce  
Hořčice
Atd. jak kdo to má rád
 
Brambory
Uvařené
 
Kysané zelí  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Mleté

Na sádle a cibulce orestujeme mleté maso, až se mleté dělí, přidáme trochu papriky, sojové omáčky a worchestru promícháme (nemusí být - dle chuti). Vymastíme pekáček a dáme na kolečka brambory, osolíme.

Na to mleté maso, kysané zelí, anglickou slaninu a zase vrstva brambor. Můžeme opakovat, záleží, kolik všeho je. A dáme péct.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1-
4.67 3 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1- (hodnoceno 3x)
Penne s hovězím ragú a houbami Nejoblíbenější klasika: hovězí maso Články z

Komentáře k receptu: Mleté, zelí, brambor

Komentáře

  1. Amy -   16.05.2009 | 23:23 | reagovat | závadný

    Ano, dá se tam něco úplně jiného a také se to i jinak pojmenuje. Souhlasím. Jen ten název bych navrhla jiný, takhle by to mohlo někoho ranit.

  2. Šárka Rudlová   16.05.2009 | 18:53 | reagovat | závadný

    Je to super, v Anglii se to nazývá Sheperd´s Pie a nedává se ani zelí, ani anglická, stačí mleté, brambory, k tomu zeleninový salát a majonéza a je to dobré, i když s tím zelím je to lepší. Ještě jedna verze je, že se místo brambor použije bramborová kaše a zelí červené.

  3. Apina Hrbek   04.04.2009 | 23:09 | reagovat | závadný

    Pani mil.R Vase cestina, respektive gramatika je priserna. Vim, ze je toto forum je o receptech, ale snad neda tolik prace si po sobe precist co jste napsala nez to odeslete.

  4. Hana Krupková   03.04.2009 | 10:03 | reagovat | závadný

    Předně bych chtěla upozornit, že tento recept je značně NEJASNÝ. V ingrediencích je vejce a česnek, které v postupu úplně chybí, naopak se tam najednou objeví slanina a sojová om s worchestrem, o kterých nebylo ani zmínka. Navíc není popsáno jak dlouho a na kolik se pokrm zapéká. Pro mě to byla dobrá inspirace a v podstatě jsem si vytvořila podle toho recept vlastní a musím říct, že nám moc chutnalo. Takže jako nápad výborné, ale popis se moc nezdařil.

  5. Ivana Přikrylová   30.03.2007 | 9:52 | reagovat | závadný

    Dělám něco podobného: na dno zapékací misky dám kysané zení, na to orestované a ochucené mlëté maso, na navrch plátky syrových brambor, vše zaliju smetanou a zapeču. Taky to je moc dobré.

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web