Mexické kuře Frosta

Hodnocení:

Moje:

-
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g kuřecí maso prsa
    • 100
      g rostlinný olej
    • 200
      g rýže předvařená
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka chilli
    • 4
      lžíce kečup - jemný
    • 100
      g fazolové lusky
    • 100
      g kukuřice
    • 100
      g mrkev
    • 100
      g fazole ve slaném nálevu
    • 1
      ks červená paprika
    • 1
      ks paprika - žlutá

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Ve větším hrnci přivedeme do varu osolenou vodu, vsypeme do ní rýži, zamícháme a vaříme asi 10 minut. Pak ji scedíme a necháme okapat. Omyjeme papriky, zbavíme je jádřinců a nakrájíme na silnější nudličky. Scedíme červené fazole, kukuřici, fazolové lusky a mrkev. Mrkve a fazolové lusky rozkrájíme na kousky dlouhé asi 3 cm. Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na větší kostky. V kastrole rozpálíme tuk, vložíme maso a zprudka za stálého míchání opékáme. K masu přidáme papriky, kukuřici, fazolové lusky, mrkev, fazole, 4 lžíce kečupu, koření, osolíme a asi 10 minut za občasného zamíchání podusíme. Jestliže se šťáva vysmahla, přilijeme ke směsi trochu vařící vody, přidáme rýži, zlehka promícháme a ihned podáváme.
Zařazení: Maso Drůbeží

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.