Autor:

Masové karbanátky se zeleninou

60 minut PT0H60M
Snadné
Ingredience
Mleté maso 400 g
Pepř mletý  
Sůl  
Mrkev 2 ks
Pórek 4 ks
Jarní cibulka 3 ks
Kedlubna 2 ks
Petrželka 1 lžíce
Vejce 2 ks
Strouhanka  
Tuk
na smažení
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Mleté

Mleté maso osolíme a opepříme, přidáme nasekanou zelenou petrželku, uvařenou mrkev nakrájenou na malé kostky, očištěné pórky a cibulku nakrájené na kolečka, očištěné nastrouhané kedlubny a vejce.
Zahustíme trochou strouhanky a vše dobře promícháme.
Ze směsi tvoříme karbanátky, které obalíme strouhankou a smažíme v rozpáleném tuku z obou stran.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
10 prohřešků proti italské kuchyni, kterých se dopouštíme Články z

Komentáře k receptu: Masové karbanátky se zeleninou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web