Masové karbanátky se zeleninou

Hodnocení:

Moje:

60 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g mleté maso
    • pepř mletý
    • sůl
    • 2
      ks mrkev
    • 4
      ks pórek
    • 3
      ks jarní cibulka
    • 2
      ks kedlubna
    • 1
      lžíce petrželka
    • 2
      ks vejce
    • strouhanka
    • tuk na smažení

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Mleté maso osolíme a opepříme, přidáme nasekanou zelenou petrželku, uvařenou mrkev nakrájenou na malé kostky, očištěné pórky a cibulku nakrájené na kolečka, očištěné nastrouhané kedlubny a vejce.
2
Zahustíme trochou strouhanky a vše dobře promícháme.
3
Ze směsi tvoříme karbanátky, které obalíme strouhankou a smažíme v rozpáleném tuku z obou stran.
Zařazení: Maso Mleté

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.