Masová pěna s paprikou

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 20 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 100
      g vařené maso podle chuti
    • 100
      g máslo
    • pórek
    • slunečnicová semínka
    • paprika
    • 1
      dl smetana ke šlehání
    • kečup - jemný
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vychladlé uvařené maso pomeleme, přidáme sůl, kečup, máslo nebo margarín a za stálého šlehání přiléváme smetanu.
2
Natíráme na tmavé pečivo, posypeme kousky barevné papriky, ozdobíme špičkou pórku a loupaným slunečnicovým semínkem.

Komentáře k receptu

  • Petr
    Petr |

    14. 6. 2007 12:14

    ja umelu maso a použiji vše na klasický tatarák

  • Martina Nádvorníková
    Martina Nádvorníková |

    3. 11. 2005 09:28

    Dobré. Hledala jsem nějaký recept, jak využít vyvařené maso z polévky, a tohle je dost chutná varianta. Asi to zařadíme to pravidelného repertoáru. Příště zkusím nějakou variantu (hořčíce? okurčička? strouhaný sýr?).