Masová pánev

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 600
      g vepřová panenka
    • sůl
    • pepř mletý
    • 2
      stroužek česnek
    • 2
      ks cibule
    • 2
      ks paprika červená a zelená
    • 300
      g fazole z konzervy
    • 1
      lžička paprika - sladká
    • 1
      lžíce pepř celý kuličky
    • worcestrová omáčka
    • citronová šťáva
    • 125
      ml zakysaná smetana
    • 125
      ml šlehačka
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na malíček silné proužky, osolíme, opepříme a posypeme jemně nasekanými stroužky česneku. Cibuli nasekáme, papriky rozkrájíme na nudličky, fazole slijeme, opláchneme a necháme okapat. Na rozpáleném oleji zprudka opečeme maso, vyjmeme a na pánev přidáme cibuli, papriku, zelený pepř a krátce podusíme. Zalijeme zakysanou smetanou, kterou jsme rozředili trochou vody a povaříme. Dochutíme paprikou, worchestrovou omáčkou a citronovou šťávou. Přidáme maso, fazole, zalijeme šlehačkou a prohřejeme. Podáváme s rýží.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.