Autor:

Martinčin hrnec

35 minut PT0H35M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Brambory
velkých
8 ks
Kysané zelí 400 g
Mleté maso 500 g
Bazalka
sušená
 
Sůl  
Pepř mletý  
Cibule 2 ks
Sádlo 2 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Mleté

Brambory oloupeme a nakrájíme na malé kostky a uvaříme doměkka. Zároveň dáme vařit zelí (stačí necelých 10 minut, pak dojde v hotovém pokrmu).
Mezitím oloupeme a nakrájíme cibuli a necháme ji zesklovatět na sádle. Pak přidáme pepř a sušenou bazalku, krátce zarestujeme a pak vložíme mleté maso, osolíme a necháme zhnědnout. Pak přidáme tak 1/3 vody ze scezeného zelí a přivedeme k varu.
Když se tekutina odpaří, přidáme okapané brambory a uvařené zelí. Kratince za stálého míchání zarestujeme, odstavíme z plotny a můžeme podávat.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bagety s grilovaným kuřetem Připravte sobě i dětem lahodné a zdravé sendviče Články z

Komentáře k receptu: Martinčin hrnec

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce! Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce!
Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout? Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web