Martinčin hrnec

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
35 minut
4
porce
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 8
      ks brambory velkých
    • 400
      g kysané zelí
    • 500
      g mleté maso
    • bazalka sušená
    • sůl
    • pepř mletý
    • 2
      ks cibule
    • 2
      lžíce sádlo

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Brambory oloupeme a nakrájíme na malé kostky a uvaříme doměkka. Zároveň dáme vařit zelí (stačí necelých 10 minut, pak dojde v hotovém pokrmu).
2
Mezitím oloupeme a nakrájíme cibuli a necháme ji zesklovatět na sádle. Pak přidáme pepř a sušenou bazalku, krátce zarestujeme a pak vložíme mleté maso, osolíme a necháme zhnědnout. Pak přidáme tak 1/3 vody ze scezeného zelí a přivedeme k varu.
3
Když se tekutina odpaří, přidáme okapané brambory a uvařené zelí. Kratince za stálého míchání zarestujeme, odstavíme z plotny a můžeme podávat.
Zařazení: Maso Mleté

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.