Autor:

Martinčin hrnec

35 minut PT0H35M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Brambory
velkých
8 ks
Kysané zelí 400 g
Mleté maso 500 g
Bazalka
sušená
 
Sůl  
Pepř mletý  
Cibule 2 ks
Sádlo 2 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Mleté

Brambory oloupeme a nakrájíme na malé kostky a uvaříme doměkka. Zároveň dáme vařit zelí (stačí necelých 10 minut, pak dojde v hotovém pokrmu).
Mezitím oloupeme a nakrájíme cibuli a necháme ji zesklovatět na sádle. Pak přidáme pepř a sušenou bazalku, krátce zarestujeme a pak vložíme mleté maso, osolíme a necháme zhnědnout. Pak přidáme tak 1/3 vody ze scezeného zelí a přivedeme k varu.
Když se tekutina odpaří, přidáme okapané brambory a uvařené zelí. Kratince za stálého míchání zarestujeme, odstavíme z plotny a můžeme podávat.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Salát ze zelných listů s červenou čekankou, jablky a kuřetem Zázraky zářijové kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Martinčin hrnec

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web