Autor:

Majoránková čína

Snadné
Porce: 2
Ingredience
Kuřecí maso 500 g
Vejce 3 ks
Solamyl (bramborový škrob) 2 lžíce
Maggi 1,5 lžíce
Majoránka 1,5 lžíce
Sůl 1 lžička
Mletý kmín 1/2 lžička
Kari 1/2 lžička
Worcestrová omáčka 1/2 lžička
Česnek 3 stroužek

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Z vajec, solamylu, koření a rozetřeného česneku uděláme marinádu, naložíme do ní maso nakrájené na kousky. Necháme uležet ideálně přes noc, druhý den smažíme v rozpáleném oleji. Vhodnou přílohou jsou brambory a salát.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Pečený hřbet ze selátka se zelím a knedlíkem Recept na víkend: Pečený hřbet ze selátka se zelím a knedlíkem Články z

Komentáře k receptu: Majoránková čína

Komentáře

  1. miki   22.07.2011 | 8:56 | reagovat | závadný

    čína je MŮJ FAVORIT :-) a tohle je pro mě něco novýho 8-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty? Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty?
BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web