Autor:

Majoránková čína

Snadné
Porce: 2
Ingredience
Kuřecí maso 500 g
Vejce 3 ks
Solamyl (bramborový škrob) 2 lžíce
Maggi 1,5 lžíce
Majoránka 1,5 lžíce
Sůl 1 lžička
Mletý kmín 1/2 lžička
Kari 1/2 lžička
Worcestrová omáčka 1/2 lžička
Česnek 3 stroužek

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Z vajec, solamylu, koření a rozetřeného česneku uděláme marinádu, naložíme do ní maso nakrájené na kousky. Necháme uležet ideálně přes noc, druhý den smažíme v rozpáleném oleji. Vhodnou přílohou jsou brambory a salát.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Vepřová roláda s houbami (Foto: Jakub Jurdič) Rolády pro každého krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Majoránková čína

Komentáře

  1. miki   22.07.2011 | 8:56 | reagovat |

    čína je MŮJ FAVORIT :-) a tohle je pro mě něco novýho 8-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat? Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat?
Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to! Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to!
Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web