Mončina čína

Hodnocení:

Moje:

-
2
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g kuřecí maso prsa
    • 500
      ml bílé víno
    • 1
      hrst arašídy
    • 1
      balíček mražená zelenina thajská nebo wok atd.
    • 4
      lžíce tmavá sojová omáčka
    • 1
      lžíce solamyl (bramborový škrob)
    • 300
      g jasmínová rýže

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na nudličky, polijeme sojovou omáčkou, podle chuti. Zasypeme solamylem. Zalijeme trochou vína a necháme pár minut odležet. Mezitím na pánvičce zlehka osmažíme buráky a k nim přidáme zmraženou zeleninu.
2
Na vedlejší pánvičce začneme smažit maso - POZOR! přichytává se. Smažíme, než bude maso měkké. Podle potřeby a vlastní chuti můžeme ještě přilít sojovku nebo víno. Když je maso hotové, přidáme zeleninovou směs, buráky a promícháme.
3
Podáváme s rýží, nejlépe jasmínovou, která má krásné aroma. Toto jídlo chutná pokaždé jinak, ale vždy dobře. Záleží na Vás, kolik sojovky, kolik zeleniny atd.
Zařazení: Maso Drůbeží
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.