Losos s bazalkou

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks losos filety
    • 6
      ks žampiony větší
    • 1
      kelímek šlehačka
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      lžička grilovací koření
    • 1
      lžička koření na ryby
    • 1
      lžička bazalka čerstvá
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Pekáč vymažeme olejem, na dno položíme osoleného a okořeněného grilovacím kořením lososa, zasypeme na hrubší plátky nakrajenými žampiony, posypeme kořením na ryby a trochu osolíme. Přídáme nasekanou bazalku, zalejeme šlehačkou a dáme zapéct do trouby.
2
Podáváme s brambory, hranolky nebo americkými brambory.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • pepa
    pepa |

    4. 1. 2016 16:02

    proč k lososu dáváte všichni takovej hnus jako je grilovací koření atd ??? to bych si rade dal feferonkovou šlehačku takovej humus lidi losos je král ryb to neni šlichta jako kapr :'( O:-)

  • Gabi
    Gabi |

    18. 8. 2006 13:21

    Milá Lenko,sladkou šlehačku k rybě určitě né,prostě je třeba použít smetanu ke šlehání,já jsem recept vyzkoušela a je výborný!

  • Lenka Keprdova
    Lenka Keprdova |

    9. 8. 2006 14:54

    No k tomuto receptu-losos dobry,co by taky slo zkazit na vybornem lososim mase,ale omacka z zampionu a slehacky pusobila takovym nedodelanym dojmem,maso uz bylo davno udelane,zampiony tvrde,no neda se rict ze bychom si moc pochutnali. A v receptu taky chybi jaka slehacka se ma pouzit...