Letní oběd

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
45 minut
2
porce
neuvedeno
autor: brzdka

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      hrnek bulgur uvařený 1:3 ve vodě 12minut
    • 1
      ks hlávkový salát
    • 1
      ks rukola
    • 1
      ks pórek
    • 1
      balení hlíva ústřičná
    • 3
      ks malý tuřín
    • 1
      ks bílé zelí
    • 1
      plátek máslo asi půlcentrimetrový plátek z kostky másla
    • 3
      špetka kmín
    • 3
      špetka sůl
    • 3
      špetka pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Bulgur si dáme vařit. Pórek, hlívu, tuříny a zelí si nakrájíme na požadované kousky. Množství je asi všeho 1:1:1:1.
2
Na pánvi rozpustíme máslo, přidáme kmín, sůl pepř a nakrájenou zeleninu. Promícháme a necháme na nejslabším plameni dusit pod pokličkou do změknutí.
3
Mezitím si natrháme do mísy salát a promícháme s rukolou.
4
Servírujeme na polovinu talíře trhaný salát a na druhou půlku bulgur a dušenou zeleninu.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.