Autor:

Letní oběd

45 minut PT0H45M
Snadné
Porce: 2
Ingredience
Bulgur
uvařený 1:3 ve vodě 12minut
1 hrnek
Hlávkový salát 1 ks
Rukola 1 ks
Pórek 1 ks
Hlíva ústřičná 1 balení
Malý tuřín 3 ks
Bílé zelí 1 ks
Máslo
asi půlcentrimetrový plátek z kostky másla
1 plátek
Kmín 3 špetka
Sůl 3 špetka
Pepř mletý 3 špetka

Postup přípravy:

Bulgur si dáme vařit. Pórek, hlívu, tuříny a zelí si nakrájíme na požadované kousky. Množství je asi všeho 1:1:1:1.
Na pánvi rozpustíme máslo, přidáme kmín, sůl pepř a nakrájenou zeleninu. Promícháme a necháme na nejslabším plameni dusit pod pokličkou do změknutí.
Mezitím si natrháme do mísy salát a promícháme s rukolou.
Servírujeme na polovinu talíře trhaný salát a na druhou půlku bulgur a dušenou zeleninu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Tomatové velouté Sváteční pohoštění Články z

Komentáře k receptu: Letní oběd

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete 8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete
Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu
Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web