Autor:

Letní oběd

45 minut PT0H45M
Snadné
Porce: 2
Ingredience
Bulgur
uvařený 1:3 ve vodě 12minut
1 hrnek
Hlávkový salát 1 ks
Rukola 1 ks
Pórek 1 ks
Hlíva ústřičná 1 balení
Malý tuřín 3 ks
Bílé zelí 1 ks
Máslo
asi půlcentrimetrový plátek z kostky másla
1 plátek
Kmín 3 špetka
Sůl 3 špetka
Pepř mletý 3 špetka

Postup přípravy:

Bulgur si dáme vařit. Pórek, hlívu, tuříny a zelí si nakrájíme na požadované kousky. Množství je asi všeho 1:1:1:1.
Na pánvi rozpustíme máslo, přidáme kmín, sůl pepř a nakrájenou zeleninu. Promícháme a necháme na nejslabším plameni dusit pod pokličkou do změknutí.
Mezitím si natrháme do mísy salát a promícháme s rukolou.
Servírujeme na polovinu talíře trhaný salát a na druhou půlku bulgur a dušenou zeleninu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Polévka oháňková s květákem Menu podle starých kuchařek Články z

Komentáře k receptu: Letní oběd

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce! Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce!
Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout? Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web