Hlávkový salát s mozzarellou a tuňákem

moje hodnocení:

4,8

hodnotilo: 4
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks hlávkový salát
    • 100
      g mozzarella
    • 4
      ks vejce (Natvrdo uvařená)
    • 1
      ks tuňák (Krabička)
    • 500
      g rajčata
    • 4
      lžíce olivový olej
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Salát omyjeme, necháme okapat a natrháme jej na menší kousky, přidáme na malé kousky nakrájená rajčata a mozzarellu, rozdrobeného okapaného tuňáka a nakrájená vejce. Osolíme, přidáme olej a vše dobře promícháme.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • IvetaPt
    IvetaPt |

    17. 9. 2012 20:33

    do salátku jsem místo mozarelli dala, balkánský sýr. V rodině moc nemusí mozarellu, mně nevadí, doma to nikdo jiný nejí. Jinak byla i tato obdoba salátku velmi chutná

  • hikle
    hikle |

    18. 8. 2012 13:11

    Dali jsme místo hlávkového salátu ledový a už je pryč.

  • ČernáLuna
    ČernáLuna |

    20. 1. 2012 13:13

    Ještě bych chtěla dodatečně dopsat, že mně osobně ten salát chutnal jen čerstvý. Na druhý den se mi žloutky úplně rozmočily a obalily všechnu zeleninu jemnou směsí olivového oleje a žloutkového prášku, což mi teda moc nechutnalo. Takže kdybyste měli pocit, že by vám toto taky nechutnalo, zblajzněte to hned :)

  • ČernáLuna
    ČernáLuna |

    15. 1. 2012 18:33

    Dobrý salát, taky mi chutnal (v původním znění, bez úprav :))

  • Karolina Diallo
    Karolina Diallo |

    31. 3. 2008 21:35

    Snadné, rychlé, chutné (i bez tuňáka).

  • Jiří Kohout
    Jiří Kohout |

    5. 9. 2007 17:57

    Doma jsme to ještě "vylepšili" jogurtovým dressingem (5 lžiček bílého nízkotučného jogurtu, 1 lžička majolky a 1 lžička plnotučné hořčice). Nebylo to asi tak zdravé, ale dobré to bylo.