Kyjevský řízek

60 minut PT0H60M
Střední
Porce: 4
Ingredience
Máslo 150 g
Bylinky
(petržel, pažitka, bazalka, estragon)
2 hrst
Citronová šťáva 1 lžička
Sůl 1 špetka
Česnek 1 stroužek
Kuřecí prsa 4 ks
Hladká mouka 50 g
Vejce 2 ks
Strouhanka 200 g
Parmazán
(může být bez sýra)
3 lžíce
Olej 2 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy

Máslo nechte změknout, rozmíchejte v něm citronovou šťávu, posekané bylinky, rozdrcený česnek, sůl a pepř. Udělejte z něj 4 válečky a ty nechte v mrazáku ztuhnout. Pak maso z boku nařízněte a do vzniklé kapsy vložte po jednom válečku ochuceného másla. Maso obalte v mouce, vejcích a strouhance smíchané s parmazánem. Řízky smažte ve vyšší vrstvě oleje a podávejte je s bramborami a třeba se zelenými fazolkami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pečené krůtí prso na perlovém kuskusu Září ve vaší kuchyni Články z

Komentáře k receptu: Kyjevský řízek

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu! Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web