Květák rychleji

moje hodnocení:

4,3

hodnotilo: 7
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Vladúzka

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks květák
    • 3
      ks brambory Uvařené
    • 4
      ks vejce
    • 150
      g eidam sýr 100-150 g
    • sůl
    • pepř mletý
    • 40
      g máslo

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na růžičky rozebraný květák uvaříme v osolené vodě do skoro měkka a pak scedíme. Eidam a uvařené brambory nakrájíme na větší kostky, vejce rozšleháme a všechno dohromady smícháme s květákem, osolíme, opepříme, nalijeme do zapékací misky, ozdobíme kousem másla a pod pokličkou necháme zapéct při 200 °C dorůžova.
2
**Příloha:** dle chuti (zelenininový salát a celozrnné pečivo např. nebo i jen tak bez ničeho).
Zařazení: Pokrmy Ze zeleniny
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • HelenaPa
    HelenaPa |

    31. 10. 2012 08:19

    To už je zase jiný recept, ale já ho mám ráda už od dětství.

  • Jana
    Jana |

    27. 8. 2012 12:48

    kvetak je vyborny prelity maslem s oprazenou strouhankou :'( :-X

  • Jana Řezníčková
    Jana Řezníčková |

    23. 10. 2008 07:42

    Určitě dobré... až budu tento recept zkoušet, musím přidat slaninu nebo něco jiného od masa, jinak by to doma chlapi než...nejedli.