Kuřecí s čínskými nudlemi

Hodnocení:

Moje:

-
2
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks kuřecí maso řízek
    • 1
      ks cibule
    • 1
      ks červená paprika
    • 1
      ks paprika - žlutá
    • čínské zelí
    • 4
      ks rajčata
    • pórek
    • 2
      stroužek česnek
    • sůl
    • pepř mletý
    • olej
    • mouka
    • 5
      ks čínské nudle
    • 1
      lžička vegeta
    • 1
      lžíce sojová omáčka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Řízky naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v mouce a necháme v chladu odležet. Potom rozkrájíme na malé kousky, které na oleji osmahneme dozlatova. Přidáme na proužky nakrájenou papriku, rajčata, pórek, česnek a pod pokličkou chvíli podusíme.
2
Čínské nudle dáme do misky, zalejeme horkou vodou, přidáme vegetu a sójovku. Přikryjeme pokličkou asi na 5 minut. Scezené nudle dáme do mísy, přidáme kuřecí směs se zeleninou a nakonec vmícháme čínské zelí nakrájené proužky. Promícháme a servírujeme.
Zařazení: Maso Drůbeží
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • barus.v
    barus.v |

    13. 12. 2011 19:50

    Děkuji za recept, nechala jsem se inspirovat a úspěch u rodiny byl zaručen 8-)

  • Silviček
    Silviček |

    31. 3. 2011 12:13

    je to mnamka mnam :-D 8-)

  • Jana Kutačová
    Jana Kutačová |

    30. 8. 2006 09:03

    beba: to je 5 kostek čínských nudlí.Prodávají se ve větším balení,teď netuším,kolik je tam ks těch nudlí.

  • beba
    beba |

    29. 8. 2006 23:29

    Tie nudle - 5 ks, to je 5 balíčkov ?

  • caribou
    caribou |

    29. 8. 2006 21:47

    Marsí: jo, taky si z toho dělám dva řízky :-)

  • Jana Kutačová
    Jana Kutačová |

    25. 5. 2006 09:49

    Tak já to maso také nenaklepávám paličkou,ale jemně rukou..celkem mě rozesmála představa zbitého kuř.řízku..:o))))

  • Marsí
    Marsí |

    25. 5. 2006 09:36

    Andrejka " nebijem to kura"....:o)))..kuřecí maso např. vůbec nenaklepávám...a to protože jsem "škrťa", tak kuřecí prsa podélně rozkrájím a mám z jednoho dva řízky....:o))

  • Andrea
    Andrea |

    24. 5. 2006 23:08

    Keby ste tie rezne nenaklepali (a celkove ziadne mäso), bolo by stavnatejsie. Tie zvyky nasich babiciek, ked sa jedli len staré sliepky, ktoré uz prestali znásat vajcia, uz sú dávno za nami. Kura nemá viacej nez 5-7 týzdnov a tak ho netreba "bit" aby zmäklo...

  • Jana Kutačová
    Jana Kutačová |

    24. 5. 2006 15:07

    Marsí,tak těch variant bude asi milion..:o) Já taky občas nějak okořením masíčko,pokrájím zbytky salámů,párky,vše na chvilku naložím i s cibul a pak osmažím s mraž.zeleninou,kterou zrovna doma najdu a vmíchám do nudlí....Pohoda,rychlovka a pokaždé trošku jiné..:o))

  • Marsí
    Marsí |

    24. 5. 2006 14:54

    Janko, tak tohle dělám doma každou chvilku podobně..akorát to masíčko jemně obalím ve škrobu místo v mouce a zeleninu dávám hotovou " Čínská směs". Je to rychlé a chlapi se můžou umlaskat.