Autor:

Kuřecí řízky v pikantní křenové omáčce

Střední
Porce: 1
Ingredience
Kuřecí maso
řízek
 
Kečup - jemný 120 g
Máslo 50 g
Slunečnicový olej  
Hořčice plnotučná 2 lžíce
Křen
Čerstvého
50 g
Hladká mouka  
Pepř mletý  
Sůl  
Kuřecí řízky v pikantní křenové omáčce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Řízky naklepat, osolit, opepřit, poprášit moukou a opéct po obou stranách na rozpáleném oleji. Do výpeku přidat kečup, máslo, hořčici a podusit. Nakonec vmíchat nastrouhaný křen nebo krenex.

Omáčku nalít na hotové řízky na talíři a ihned podávat. Obložit nakrájenou zeleninovou oblohou. Výborné k opečeným bramborám.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 7 x
1-
4.57 7 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1- (hodnoceno 7x)
Pečený hřbet ze selátka se zelím a knedlíkem Recept na víkend: Pečený hřbet ze selátka se zelím a knedlíkem Články z

Komentáře k receptu: Kuřecí řízky v pikantní křenové omáčce

Komentáře

  1. N°1   29.08.2011 | 17:12 | reagovat | závadný

    Nemůžu si pomoct, ale ani trochu mi to nechutnalo. :-( Kombinace kečupu,hořčice a křenu už byla trochu moc.. :-( Ale každý má jiné chutě.. ;-)

  2. Zita Matejkova   14.02.2011 | 18:43 | reagovat | závadný

    Trochu jsem přidala rajčátek, bylinek a žampionů a foto ti přidala, tak snad se nebudeš zlobit ;-)

    1. Zuzka   15.02.2011 | 13:24 | reagovat | závadný

      Naopak, díky, já jsem na fotky antitalent, ani mi to nijak nebaví. takže nemám foto skoro u žádného receptu :-(

  3. Zita Matejkova   14.02.2011 | 18:32 | reagovat | závadný

    Moc dobré ;-)

  4. Jiří   19.05.2006 | 17:50 | reagovat | závadný

    Využil jsem tohoto receptu a vhodně doplnil základ (kuřecí prsíčka naklepal, osolil, opepřil, poprášil moukou a orestoval; do výpeku jsem přidal žampióny a lečo) a servíroval s křenem a vařenými brambory. Bylo to skvělé.

  5. lenka žilková   21.02.2006 | 13:12 | reagovat | závadný

    moc dobré,jednoduché,,měla jsme k tomu vařené brambory moc se hodily.lépe než opékané,doporučuji!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač
VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy
Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění? Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web