Autor:

Kuřecí překvapení "Hofi"

60 minut PT0H60M
Snadné
Ingredience
Kuřecí prsa  
Cibule  
Pórek  
Anglická slanina  
Hrášek  
Červená paprika  
Sůl  
Pepř mletý  
Čubrica  
Paprika - žlutá  
Zálivka
Smetana  
Sýr Niva  
Česnek sušený 1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Vše nakrájíme na kousky a vrstvíme do pekáče. Snažíme se vrstvy barevně hezky střídat. Na vrstvu s masem přijde čubrica. Nesmí se jí dát ale mnoho! Jako uplně vrchní vrstva se nejlépe hodí anglická slanina, která se tímto krásně opeče.

Pečeme asi 30 minut ve středně vyhřáté troubě. Potom zalejeme smetanou s nastrouhanou nivou a česnekem. Celé zapékáme ještě tak 15-20 minut. Jako příloha se hodí kromě knedlíku všechno.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Letní menu na železnici Články z

Komentáře k receptu: Kuřecí překvapení "Hofi"

Komentáře

  1. Jana H.   19.09.2004 | 18:40 | reagovat |

    Nevím jestli jsem dobře porozuměla návodu, ale opravdu vše jsem rozkrájela na kousky, včetně masa. Po upečení mi nezbyly žádné vrstvy, ale celé se to rozsypalo.Papriky pustily hodně vody. Příště to udělám na plátky a bez nivy.Zanikla chuť čubrici, která překrásně voní. Jinak se bytem linula překrásná vůně. Jinak docela dobré.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web