Kuřecí kousky v sýrovém těstíčku

Hodnocení:

Moje:

-
2
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g kuřecí maso prsa
    • sůl
    • rostlinný olej
  • Těstíčko
    • 1
      ks vejce
    • 50
      ml bílé víno
    • 80
      g hladká mouka
    • 80
      g sýr
    • 0,5
      lžička pálivá paprika
    • 0,5
      lžička paprika - sladká
  • Dresink
    • 100
      g bílý jogurt
    • 100
      g majonéza
    • pepř mletý
    • sůl
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      lžíce pažitka sekaná

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na cca 1,5 cm široké a 5 cm dlouhé nudličky, osolíme. Vejce rozšleháme s vínem, zašleháme mouku, sýr a nakonec oba druhy papriky a sůl. Vznikne husté, hladké těstíčko. Kousky kuřete namáčíme v těstíčku a ihned je smažíme ve větším množství rozpáleného oleje tak, aby kousky byly potopené. Smažíme zhruba 3-4 minuty. Podáváme s jogurtovým dresinkem.
Zařazení: Maso Drůbeží
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • makula2
    makula2 |

    21. 9. 2013 13:33

    paráda :)

  • valdan
    valdan |

    9. 6. 2013 16:28

    Jsou výborný, za jedna. <:-)

  • Pilialilouda
    Pilialilouda |

    26. 9. 2012 17:38

    Já jsem tedy začínající kuchařka, ale musím říct, že tohle jsem docela zmákla /nebudu popisovat, kde všude jsem i po pár dnech našla těstíčko :)/ Recept úžasný, napekla jsem plný hrnec po kterém se během chviličky zaprášilo. Moc moc moc dobré. Děkuji :)

  • Irča Š.
    Irča Š. |

    24. 9. 2012 08:28

    Jedním slovem prostě MŇAMKÓZNÍ...opravdu výtečné,kuřátko není vysušené,těstíčko lahodné....celá rodina se olizovala až za ušima

  • Nikuš
    Nikuš |

    26. 8. 2012 09:27

    Recept som vyskusala, avsak len 1 vajce nestaci dat, tak som dala 2, inak by som mala lepidlo namiesto cesta. Nastastie som sa dočkala iba pozitivnych reakcii ;-) <:-)

  • She.devil
    She.devil |

    17. 8. 2012 12:42

    Moc dobré:) Udělala jsem víc a táta už se těší, že bude mít k večeři:) Jen dip jsem udělala svůj, česnekovo-paprikový:)

  • Martin
    Martin |

    2. 5. 2012 14:49

    Děkuju za recept :-) stejně tak se k tomu hodí Tzaziki

  • Kris Týnka
    Kris Týnka |

    5. 12. 2011 16:02

    Byly výborné ;-)

  • MarekNardelli
    MarekNardelli |

    13. 11. 2011 13:08

    Tak jsme to dojedli a klobouk dolu.Bylo to výborné určitě budeme dělat vícekrát.Dávám 1 :)

  • devilmum
    devilmum |

    6. 11. 2011 13:07

    mnamka jako blazen :-)

  • Adina V.
    Adina V. |

    28. 9. 2011 20:19

    Dělám je pravidelně i s dresingem a jsou jedním slovem skvělé! :) Připravuji je i na různé sešlosti s kamrádkama nebo oslavy, ale v tomhle případě jsou ty hodiny strávené u pánve nekonečné :D

  • Tess
    Tess |

    26. 8. 2011 17:10

    Ted to ochutnávám prímo z panve a jako musím konstatovat jako ze hodne velkej delux....jeste sme si to udelali na maly kousky jako jednohubky a je to vyborny a to k tomu jeste nemam ani hranolky mnaaaaaaaaaaaaam

  • nnln
    nnln |

    24. 4. 2011 21:57

    popravdě, kuřecí kousky jsem ještě nezkoušela, ikdyž je mám v oblíbených a už dlouho se k nim chystám.. ale dresing jsem dělala ke grilovanému masu a všem tak chutnalo, že i má kamarádka, absolutní nekuchařka, byla přítelem donucena ho udělat a moc děkovala, že i vysušené kuře ten dresing zachránil a přítel si chválil, že dresing byl z jídla to nejlepší:) tak dávám jedna už jen za něj:)

  • RomankaKubik
    RomankaKubik |

    21. 3. 2011 09:36

    Mnam mnam :)

  • kirinda
    kirinda |

    1. 3. 2011 16:18

    Právě jsme dojedli a bylo to výborné a navíc je s tím daleko méně práce než s klasickým trojobalem...přidávám do oblíbených <3

  • Ladia
    Ladia |

    22. 11. 2010 13:53

    Jsem ráda, že chutnalo :-)

  • Fanfan
    Fanfan |

    18. 11. 2010 13:37

    Povedený recept, moc nám chutnalo. :-)

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova |

    9. 11. 2010 10:58

    Dvojitá dávka nestačí a dip nemá chybu, výborné

  • Ňulinka
    Ňulinka |

    8. 11. 2010 12:47

    Výborné,dělala jsem k vínu na oslavu a veliký úspěch :-P Dávám1.

  • Kačerovská Zdenka
    Kačerovská Zdenka |

    15. 10. 2010 13:04

    jE TO VYNIKAJÍCÍ RECEPT,UŽ JSEM HO MOCKRÁT DĚLALA DOPORUČUJI.A DÁVÁM VELKOU J

  • Jana Nekulová
    Jana Nekulová |

    2. 10. 2010 18:36

    Moc chválím, chutnalo všem hostům i rodině. Nejen křupavé šťavnaté masíčko, ale i dressing neměl chybu*****

  • Zuzana Chludilová
    Zuzana Chludilová |

    18. 5. 2010 02:04

    Vynikající dobrota!!!

  • Kateřina Janečková
    Kateřina Janečková |

    13. 5. 2010 08:04

    Luxusní!!! Vřele doporučuju, uvařila jsem s bramborem, vše zalila dresingem, který je vynikající a oblizovali jsme se až za ušima :). S obalováním jsem neměla problém, těstíčko jsem nalila do misky s masem, promíchala a pak už jen vidličkou vytahovala rovnou na pánev :). Mňamka

  • Marie Bělohlávková
    Marie Bělohlávková |

    21. 2. 2010 15:53

    Vynikající,budem pro úspěch brzy opakovat

  • JANA ŠKORNIKOVÁ
    JANA ŠKORNIKOVÁ |

    19. 2. 2010 12:30

    BYLO TO MOC VÝBORNÉ

  • Kristina Harazimova
    Kristina Harazimova |

    10. 2. 2010 18:10

    Prave jsme dojedli a musim pochvalit. Bylo to vyborne, nejvice nam to chutnalo studene :-) Recept vhodny na party nebo pro navstevy...

  • Jiří Špís
    Jiří Špís |

    3. 2. 2010 17:09

    Dneska jsem to udělal k obědu a opravdu je to bašta:)

  • JANA ŠKORNIKOVÁ
    JANA ŠKORNIKOVÁ |

    2. 2. 2010 18:14

    já jsem místo vína dala mléko a pálivou papriku jsem vanechala.a bylo to výborné.i dresink jsem skusila.a když jsem udělala těstíčko a postupně jsem tam dávala kousky masa tak jsem použila kuchyňské kleště když jsem kousky dávala smažit.

  • Lucie Jiránková
    Lucie Jiránková |

    27. 1. 2010 10:10

    Včera jsme si dali k obědu, bylo to moc dobré, jen teda výraz "obalíme" v těstíčku bych spíš vyměnila za "snažíme se opatlat" těstíčkem. To byl fakt úmor. Ale pak jsem přišla na to, že, když chytnu maso jednou rukou za jeden konec a druhou rukou ho budu ve vzduchu tím těstíčkem "hladit", tak to na tom i drží a je to snad nejrychlejší :-) Máte někdo lepší tip jak na to to těsto dostat? :-)

  • Jitka Horálková
    Jitka Horálková |

    21. 1. 2010 11:48

    Před chvilkou jsme dojedli. Sice je to patlání v tom těstíčku, ale výsledek stojí za to! Opravdu vynikající. Masíčko krásně měkkoučké. Doporučuji!

  • Zuzana Pilcová
    Zuzana Pilcová |

    15. 1. 2010 19:45

    Bylo to móc dobré,celá rodinka jsme si pochutnali.Přidala jsem ještě k eidamu i nivu a nemělo to chybu.Dávám samozřejmě za 1.

  • Lucie Vašátková
    Lucie Vašátková |

    31. 12. 2009 12:07

    vynikajicí,mňamky ,mňam ....

  • marie nezlakova
    marie nezlakova |

    21. 12. 2009 08:06

    Výborné!!!Moc jsme si pochutnali.1*

  • Iva Mladenovová
    Iva Mladenovová |

    1. 12. 2009 13:07

    Alkohol se z vina pri smazeni vypari, nezustane nic! Muzete pouzit vino i kdyz varite pro caparty! :)

  • Ivana Birtová
    Ivana Birtová |

    26. 10. 2009 19:22

    Teda olizovali jsme se až za ušima, je to vynikající! Díky moc.

  • Jana Kutačová
    Jana Kutačová |

    7. 10. 2009 17:57

    Jedním slovem vynikající.Taková variace natěstíčko se sýrem nikdy nemůže zklamat.Hodnotím 1 !!!!

  • Tereza Mudrova
    Tereza Mudrova |

    7. 10. 2009 15:35

    Strasne moc dekuji...zkusim to a pokud se mi to povede tak jsem rada protoze to je moje 1 jidlo...Nashledanou...

  • Zuzana Šindlerová
    Zuzana Šindlerová |

    7. 10. 2009 14:47

    Já bych tam klidně picla pivo, kuřecí rarášky jsou hodně podobné a tam se do těstíčka dává pivo.

  • Di -
    Di - |

    6. 10. 2009 19:59

    Zkuste třeba mléko, jak píše Eva P.

  • Tereza Mudrova
    Tereza Mudrova |

    6. 10. 2009 19:58

    Prosim vas.potrebuji pomoc...chtela bych udelat tyto kureci kousky ale otec nechce otevrit litrovku vina kvuli tomu..nevite cim bych to mohla nahradit??Prosim...Tereza

  • Michaela Denková
    Michaela Denková |

    15. 9. 2009 13:08

    chválím recept. dresing je úplně luxusní. také doporučuji maso nejdříve obalit v mouce a pak v těstíčku, jinak se v oleji těsto od masa odlepuje. jen mi tam moc nešel cítit sýr v těstíčku po usmažení. ale buď jsem ho tam dala málo nebo raději příště zkusím nějaký kvalitnější. takže za 1.

  • Eva P.
    Eva P. |

    28. 5. 2009 14:31

    Maso jsem den predem nalozila (grilovaci koreni+olej), kvuli detem dala misto vina mleko a vsichni jsme si naramne pochutnali. Zopakuji casteji !

  • Sandra Jeriová
    Sandra Jeriová |

    29. 3. 2009 21:33

    Dnes jsem vařila k obědu. Maso bylo šťavnaté, chuťově zajímavé, jen těstíčko nasálo poměrně dost tuku.

  • pavlina prochazkova
    pavlina prochazkova |

    16. 1. 2009 22:24

    Rychlé, jednoduché a přitom výborné!!!!

  • Jana Vencková
    Jana Vencková |

    2. 1. 2009 13:55

    Děkuji za bezva recept, dělala jsem o víkendu..nemělo to chybu.Dávám 1 a určitě brzo zopakuji. Hodně štěstí do roku 2009!

  • petra tvaruzkova
    petra tvaruzkova |

    19. 11. 2008 22:04

    dnes jsem delala veceri presne podle receptu. jen testicko jsem mela husy tak jsem pridala vajicko a vic vina. Chutnalo nam, diky za recept

  • Jana Remková
    Jana Remková |

    16. 9. 2008 13:17

    Michalo,znám ten recept pod názvem Rarášky.Aby se vám těstíčko dobře chytlo,obalte příště ty kousky masa v hladké mouce

  • Jana Remková
    Jana Remková |

    16. 9. 2008 13:14

    Michalo,určitě je to možné dělat i z vepřového masa,znám podobný recept pod názvem Rarášky,ale ty kousky masa si předem obalte v hladké mouce,pak se těstíčko dobře nabalí.

  • Michala Polenská
    Michala Polenská |

    16. 9. 2008 08:20

    Tak jsem o víkendu vyzkoušela - vařila jsem pro chlapi, tudíž jsem použila i vepřové maso - na tom těstíčko moc dobře nedrželo, je mastnější než kuřecí, ale bylo to moc dobré. Akorát jsem to přesolila :-( Solila jsem těstíčko i maso a stačilo by jen jedno z toho, nebo jen trošku. Ovšem dresing byl skvělí!!! Těstíčko jsem udělala taky hustší (asi moc sýra) tak jsem přidala ještě jedno vejce a bylo to akorát :)

  • Věra Uhlířová
    Věra Uhlířová |

    9. 9. 2008 16:40

    Naprosto výborný.A ten dresing nemá chybu-polila jsem s ním snad všechno na talíři..Trochu zbylo a manžel ho druhý den použil na čevabčiči.Jen to těstíčko bylo dost husté,příště ho zkusím malinko něředit,akorát přemýšlím,čím.Jestli mlékem,vínem?...Každopádně dávám 1

  • Martin Černý
    Martin Černý |

    18. 8. 2008 21:54

    Ahoj kuchaříčci !je mi 15 let a jsem odkázán vařit o prázdninách sobě a sestře(16), většinou experimentuji, ale uz sem nevedel co varit, tak sem zkusil tohle, povedlo se mi to a bylo to vynikající :-)pár svých receptů také přidám;-)

  • jindřiška ševčíková
    jindřiška ševčíková |

    10. 7. 2008 12:25

    Dělala jsem už několikrát.Vyzkoušela jsem s červeným vínem, s bílým vínem, s pivem a jednou i bez ničeho a bylo to vždy super.Dresink nemá chybu!!!

  • Jarka O.
    Jarka O. |

    16. 6. 2008 07:29

    Ladienko, bylo to mooc dobré. Pekla jsem k tomu americké brambory. U naší rodiny máš 1* jako Brno :-)))

  • Blanka Petruňová
    Blanka Petruňová |

    19. 5. 2008 20:40

    Kuřecí maso často připravuji, takže vítám každý nový recept a velice ráda zkouším něco nového.Mám doma vděčné strávníky, kteří to ocení, takže vaření je pro mě zálibou a radostí.A musím říct,že tenhle recept mě nezklamal. Fakt to bylo dobrýýýý :-)

  • Lucie Sobotková
    Lucie Sobotková |

    14. 5. 2008 19:56

    recept je vynikající, chutnal všem. I když jsem maso vůbec nesolila, nebylo to znát

  • Andrea Kajnarova
    Andrea Kajnarova |

    3. 5. 2008 16:18

    Tento recept jsem jiz delala nekolikrat a vzdy jsem vino nahradila pivem a nemelo to chybu.Dopurucuji!!!!

  • Iveta Janatová
    Iveta Janatová |

    2. 5. 2008 23:17

    Wendy:::Používám úplně obyčejné bílé víno suché.

  • Wendy
    Wendy |

    25. 4. 2008 19:26

    Mám docela nedobré zkušeností s vínem...dalo by se něčím nahradit? A když ne, tak jaké víno je prosím vhodné? Děkuji.

  • Libuše
    Libuše |

    21. 4. 2008 07:50

    Bezvadný recept. Kousky kuřete jsem ale dělala trošku větší. Těstíčko jsem měla také moc husté a tak jsem přidala víno a bylo to OK. Jsou dobré i studené. V práci na oslavě jsem měla s nima úspěch.

  • R+L H+H
    R+L H+H |

    5. 4. 2008 12:43

    Bylo to opravdu výborné.Vřele doporučuji všem :)

  • Michaela
    Michaela |

    4. 4. 2008 16:38

    Uplne skvela vecera, rozhodne tento recept uz teraz patri medzi nase "naj" :-)

  • Paja Zupa
    Paja Zupa |

    4. 4. 2008 13:28

    Chutnalo nám, díky. Těstíčko se mi zdálo husté, tak jsem přidala ještě jedno vejce a bylo to v pohodě.

  • Hedvika
    Hedvika |

    1. 4. 2008 14:17

    výborná chuťovka, všichni jsme se olizovali :-)))

  • Jana z VM
    Jana z VM |

    1. 4. 2008 07:45

    Taky pravidelně dělám tento recept od té doby, co jej sem paní Lada dala.K tomu máme nejoblíbenější bramborový salát s majonézou.. díky za recept.

  • Iveta Janatová
    Iveta Janatová |

    28. 3. 2008 22:53

    Také tento recept dělám delší dobu je to moc dobrý a v celku jednoduchý.

  • lenka
    lenka |

    27. 3. 2008 12:05

    Na druhu sýra myslím nezáleží, stačí, když půjde strouhat a nepřehluší úplně chuť masa. Strouhejte spíše najemno. Také s majonézou se netrapte, dresink je odlehčen tím jogurtem. A dal by se udělat třeba z kysané smetany. Nebo můžete zředit tvaroh mlékem a dochutit. Nebo koupit hotový dresink...ale to už je vč. chemie...

  • Julius
    Julius |

    24. 3. 2008 16:41

    Chtěl bych se jen zeptat, jaký druh sýra považujete za nejvhodnější a také jak na hrubo ho nastrouhat...jsem pustý amatér, ale když koukám na tu fotku, tak bych to chtěl zkusit ... díky...mimochodem, nežiju v Čechách, je ještě nějaká alternativa k light majonéze? Děkuji za reakci, pokud bude :-)

  • Nicole V.
    Nicole V. |

    23. 3. 2008 23:20

    Připravovala jsem miláčkovi, moc mu chutnalo, i když by ten dresink prý mohl být méně kyselý,ale konečné hodnocení - je to vynikající..určitě zopakuji...

  • Lenka S.
    Lenka S. |

    18. 3. 2008 12:17

    dělala jsem a musím pochválit, všem to chutnalo :o) děkuji za recept

  • Hali Br
    Hali Br |

    14. 3. 2008 08:17

    Vyborne

  • Dana B.
    Dana B. |

    13. 3. 2008 13:54

    To MM> fondue by teoreticky urcite slo, ale vzhledem k docela narocnemu obalovani masa v testicku ( testicko moc nedrzi, musi se to na kousky masa doslova naplacat rukou, na maso v panvi jeste davam lzicku testicka)si nedokazu predstavit jak si banda lidi takhle obaluje maso - i kdyz mohla by to byt mozna legrace :-)

  • Gábina
    Gábina |

    4. 3. 2008 17:40

    Zkusila jsem to, ale jen na trošce oleje a bez dresingu. K tomu brambory. Docela dobré...

  • Anonym
    Anonym |

    3. 3. 2008 20:53

    Recept se mi moc líbí. Myslíte, že by bylo možné připravit i jako fondue??? Máte někdo se smažením ve fondue zkušenosti? Zatím jsem takto připravovala jen nakládané maso v oleji a koření bez těstíčka. Předem děkuji za rady. MM

  • Petra Brethová
    Petra Brethová |

    2. 3. 2008 11:10

    Výborné!!!

  • Jarka Quiquerez
    Jarka Quiquerez |

    27. 2. 2008 13:37

    Toto jídlo se stalo nejoblíbenějším v celé rodině. Dresinku musím dělat kotel a jako přílohu jíme bagety ( většinou bylinkové ). Dávám jak jinak - za 1

  • Ema Šťastná
    Ema Šťastná |

    16. 2. 2008 22:30

    moc nám to chutnalo, byl to zlatý hřeb oslavy(všichni chtěli hned recept). Skoro tradičně nyní pohoštění na oslavách:-)

  • Eva Vondrova
    Eva Vondrova |

    14. 2. 2008 11:06

    My jsme to smažili na pánvi. 4 minuty by možná stačily, ale pro jistotu jsme to tam nechali trochu déle:-)

  • Anonym
    Anonym |

    7. 2. 2008 14:49

    oPRAVDU staci smazit jen ctyri minuty? neni to vevnitr uplne syrove? jsem zacatecnik tak se ptam.. Da se to udelat i na panvi? Nebo radeji jen ve fritaku???

  • E-liška
    E-liška |

    3. 2. 2008 17:52

    Bylo to moc dobré,ne tak nudné jako obyč. řízek.Nevíte někdo jak to obalují v KFC ?

  • Žabica
    Žabica |

    24. 1. 2008 14:10

    Znovu musím chválit. Vynikající jídlo. Poznámka pro ty kuchařinky, kterým se nedaří těstíčko:těstíčko připravuji podle receptu a podle potřeby si ho naředím (mlékem, vínem). Do tohoto těstíčka dám několik kousků masa a pak je vidličkou jednotlivě "vylovím" a ihned dávám do rozpáleného oleje.

  • Goldie
    Goldie |

    21. 1. 2008 13:26

    Tak dneska jsme tento recept zkusila i já. Jedním slovem výborné!!Těsto bylo moc husté, tak jsem přidala víno a kapku vody, pak už to bylo v pohodě. Dělala jsem s bramborovou kaší z dvojité dávky. Dávám 1!!

  • Dana Malá
    Dana Malá |

    19. 1. 2008 19:11

    Vzkaz pro Sabinu. Také dělám kuřecí rarášky, ale těstíčko je úplně jiné a chutnají úplně jinak než toto sýrové těstíčko. Těstíček na obalování mas existuje víc než dost a každá, i méně zručná kuchařka, si je může upravit podle svého. Všem doma toto těstíčko chutnalo s kuřecím masem velmi chutnalo. Takže pro moji rodinu s početným houfem vnoučat byl tento pokrm přijat s jásotem.

  • Kateřina Šumpíková
    Kateřina Šumpíková |

    19. 1. 2008 14:57

    sabina je ... :-) :-): Ostatní zdravím a moc děkuji za všechny komentáře, které přidáváte, moc mi to pomáhá. S 5ti měsíční dcerou nemám moc času na veliké přemýšlení nad jídlem a tento web je super. Recept zní dobře, jdu na to :-) mňam :-)

  • pavlinka
    pavlinka |

    18. 1. 2008 12:32

    tak recept jsem vyzkoušela.Bylo to velice dobré jen dost náročné,těstíčko se mi matlalo a pořádně nedrželo na mase,ale i tak to byla mnamka

  • Lída*
    Lída* |

    17. 1. 2008 11:03

    Tyto kuřecí kousky nesmí nikdy chybět na žádné rodinné oslavě, podávám je se salátem a s dresinkem !!!No a co že recept je starý 25 let ??Patří mezi naše nejoblíbenější a zmizí jako první.Děkuji paní Ladě za recept. Mňam.

  • Di
    Di |

    17. 1. 2008 08:21

    Navíc rarášci nebo klatovští rarášci, recept, který se před lety objevil snad v Receptáři a začal se šířit, je něco trochu jiného. Tady viz Babiččiny rarášky. To je ale vcelku zbytečná poznámka, protože mám pocit, že někdo se zase špatně vyspal a podobnými povýšeneckými poznámkami ohodnotil, co se dalo. Internet je prima věc, před pár lety se nám o takovém šíření informací ani nesnilo (například o znovuobjevení staršího receptu). Bohužel dává zároveň možnost určitým jedincům, aby se realizovali, třeba anonymně, když to nejde jinak. Viz nejen kuchaření, ale například poznámky ke zdejším článkům na atlasu. No to je přímo hrůza!!

  • Jana H.
    Jana H. |

    16. 1. 2008 20:47

    Sabino, tyto stránky sleduji už od r.2000 a nemohu říci , že jsou nějaké s malým množstvím novinek.Počitadlo mluví samo za sebe . A víte, že by mě docela zajímalo, kolik bylo uvedených receptů v r. 2000? Jsem tady denně a je to , alespoň pro mě, droga. Sabino, mohla byste se vy pochlubit takovými stránkami? Myslím, že ne. Chápu, že se vám nemusí líbit je to věc názoru, ale nelíbí se mi, hanět práci druhých. Opravdu nediskutujte s námi, kterým se tyto stránky líbí a vím, že je jich hodně.Chápu, že jste napsala svůj názor a já vám píši zase jen svůj názor, ale napsat jsem ho musela.Jana H.

  • Helena K.
    Helena K. |

    16. 1. 2008 20:08

    Sabino,napište nám,které weby jsou" neotřelé,lepší a mají novinky".To by mně vážně zajímalo.Už jsem prošmátrala kde co,lepší jsem nenašla.Zdravím

  • Lada Kovářová
    Lada Kovářová |

    16. 1. 2008 19:19

    Sabino, před 25 lety jsem chodila do školky, takže vaření mi bylo tak trošku šumák :-)))

  • Dana
    Dana |

    16. 1. 2008 17:33

    Hmmmm. To je jediny, co muzu rict. bylo to moc a moc dobry..., jen teda konzistence toho testicka me malem pripravila o nervy- patlala jsem to na to rukama a jeste na panvi na druhou stranu lzickou. Dala jsem tam vic vina, protoze bylo hrozne husty. Jen jedna vec me trosku prekvapila - kurka nebyla teda moc krehoucka, spis tuzsi, ale jinak jeste s tim dresingem lahoda (pripomina mi to babicky cesnekovou jednohubkovou pomazanku zvanou smrtak:-)

  • Lily
    Lily |

    16. 1. 2008 16:24

    Sabina = kráva

  • Helena K.
    Helena K. |

    16. 1. 2008 15:49

    Sabino,to není pravda,že jsou to "rarášci".Ti se namáčejí v sosu a jsou tam vajíčka,škrob,a další ingredience a vše se dává zaležet aspoň na 24 hod.Není tam víno,ani sýr.A tohle se peče hned.Tak si nepleťte pojmy.

  • Anonym
    Anonym |

    16. 1. 2008 13:39

    Asi jste Sabino zapomněla na začínající kuchařky.Nikdo Vás nenutí sem chodit.Já sem chodím často,třeba jen pro inspiraci co vařit a jsem ráda když je mi nějaký recept,který jsem dlouho nevařila připomenut tím,že se o něm diskutuje.Evam

  • sabina
    sabina |

    16. 1. 2008 08:29

    panebože, zas objevená amerika! normálně se to jmenuje " kuřecí rarášky" a recept existuje asi 25 let!!! ostatně-to si každý vymyslí sám, netřeba dávat na web i obyčené věci. a nechci s vámi diskutovat, moc sem stejně nechodím, jiné weby jsou o moc lepší, neotřelé a mají novinky!!!

  • mirka
    mirka |

    13. 1. 2008 08:22

    Dělám to s různými obměnami dost často. Místo sýra dám nivu a jako koření dávám koření na bylinkové máslo .. Jen poměr surovin mám poněkud jiný,klidně čtvrt kila sýra a půl litru vína ..ale to as izáleží na množství masa... :-)).Jinak hodnotím samozřejmě :jednička podtržená!!!

  • Helis
    Helis |

    12. 1. 2008 09:47

    Velice to chutnalo celé rodině, mohu jen doporučit.

  • SMRDITE VIC SMRDITE
    SMRDITE VIC SMRDITE |

    8. 1. 2008 13:58

    JETO HNUS TOHLE BYCH NESEZRAL !!!!!!!! LEPSI JE CSKO '''' LAMKY

  • Milan Novák
    Milan Novák |

    4. 1. 2008 14:19

    Bylo to moc fajn, dobré, rychlé, nemělo to chybu.

  • Klára
    Klára |

    30. 12. 2007 21:50

    Je to fakt výborné, všem to moc chutnalo.

  • Gabriela
    Gabriela |

    19. 11. 2007 02:37

    Musím pochválit,už jsem je dělala 2x a moc chutnaly.

  • Olga
    Olga |

    29. 10. 2007 18:48

    Po tolkých chválach to musím skúsiť aj ja, určite to bude chutiť výborne

  • I
    I |

    27. 9. 2007 11:49

    Díky za skvělý recept, dělala jsem k obědu - jen se po nich zaprášilo. Místo vína jsem dala mléko a místo chilli, podravku - všem moc chutnalo.

  • Zuzana Štěpánková
    Zuzana Štěpánková |

    23. 8. 2007 12:31

    Tak ja nevim, asi (urcite) sem delala neco spatne, protoze to neuveritelne mazlave testicko sem mela vic na rukach nez na mase... Tedka to du dat do fritaku, tak jsem zvedava, jestli mi to aspon bude chutnat...

  • Monika Nešporová
    Monika Nešporová |

    4. 7. 2007 11:17

    je to opravdu výborné, chutnalo to moc celé rodině , dávám 1*, dresing skvělý, chutná báječně i na syrových rajčatech.

  • Culie
    Culie |

    30. 6. 2007 13:41

    Pani Lado, naprosto uzasny recept. Jako prilohu jsem dala dusenou zeleninu a pritel si jen chrochtal. Davam jednicku.

  • Pospec
    Pospec |

    21. 6. 2007 18:55

    Je to super - rychly, jednoduchy a hlavne vyborny!!! I nešika jako ja to udelal vynikajici:)

  • Lucie Zapalačová
    Lucie Zapalačová |

    3. 6. 2007 14:18

    Dnes jsem uvařila k obědu - naprosto grandiózní - s přítelem jsme se oblizovali. To víno je v tom opravdu nebezpečné, protože jsem otevřela lahev a při vaření jsem ho půlku vypila:D I když jsem z toho měla trochu strach, použila jsem červené, protože jsem ho náhodou měla v lednici a nechtělo se mi kupovat bílé jen kvůli půl deci na vaření. Vůbec nic nebylo poznat. Udělali jsme si mísu salátu z čínského zelí, rajčat a okurek, zalili dresingem a určitě budeme ještě v budoucnu opakovat!!! Dávám jedničku s hvězdičkou!

  • Diana
    Diana |

    31. 5. 2007 12:57

    moc výborné, těstíčko mělo skvělou chuť a maso bylo krásně křehké.

  • Martina
    Martina |

    29. 5. 2007 10:38

    Bolo to super,vsetkym to chutilo.My velmi nejeme dresing,ale tento bol perfektný.Davam za 1.

  • Žabica
    Žabica |

    9. 5. 2007 10:28

    Vynikající recept. Dávám víc papriky než je uvedeno. Všem, kdo ochutnal, velice chutná.Těstíčko jsem vyzkoušela i s mlékem, ale s vínemje mnohem lepší.

  • Monika
    Monika |

    1. 5. 2007 14:51

    monade - pokud nedáš víno a papriku, tak se nemůžeš divit, že je to mdlé. U nás moc chutnalo, určitě budeme dělat častěji!

  • Martina Brunnerová
    Martina Brunnerová |

    30. 4. 2007 09:10

    Na doporučení kamarádky, která tento recept zde objevila jsem vyzkoušela, ale opravdu senzace. Myslela jsem, že to bude pracnější, ale byla jsem mile překvapena. Také jsem neměla víno, tak jsem přidala pivo. Dávám jedničku s *

  • jana kovacova
    jana kovacova |

    14. 4. 2007 18:00

    Výborné jídlo, dresink fantastický.

  • monade
    monade |

    9. 4. 2007 13:43

    bylo to takový bez chuti...je fakt že sem tam nedávala víno, a papriku, ten sýr se tam uplně ztratil...dresink byl dobrej..

  • Lubor Hájek
    Lubor Hájek |

    25. 3. 2007 19:29

    Výborné

  • katka smolova
    katka smolova |

    23. 3. 2007 13:32

    Teda musím nic moc.Moc jsem se na ten recept těšila a nic zvláštního to teda nebylo.

  • Ilona
    Ilona |

    22. 3. 2007 19:42

    Dělala jsem tento recept svému příteli na oběd, moc mu chutnolo, děkuji paní Ladě dávám 1

  • Evík
    Evík |

    22. 3. 2007 14:21

    Dnes jsem dělala k obědu.Musím říct,že to bylo vynikající a rozhodně budu tento recept dělat častěji.Do těstíčka jsem přidala 1vajíčko navíc.Dávám za 1

  • Martina Bernová
    Martina Bernová |

    20. 3. 2007 13:52

    Velmi DOBRÉ!!! Dá se to jíst i studené!!! Moc jsme si pochutnali. Byla to velmi dobrá změna. Děkuji za inspiraci.

  • Monika
    Monika |

    18. 3. 2007 13:25

    Dnes jsme měli k obědu. Bylo to opravdu výborné, dresink tomu dá šmrnc. Do těstíčka jsem také dala jedno vajíčko navíc.

  • Jaroslava Žižková
    Jaroslava Žižková |

    17. 3. 2007 14:46

    výborné. DO těstíčka je třeba přidat 1 vejce navíc a pak to má tu správnou konzistenci na obalování a lépe nechat asi 2 hodny odležet. Jarka

  • josef krčma
    josef krčma |

    13. 3. 2007 20:01

    je to tu hustý!!!

  • Eva P.
    Eva P. |

    13. 3. 2007 16:06

    Mnamka ! Delala jsem je podle rady Jany taky v troube, jako prilohu zelené fazolky na cesneku a nemelo to chybu !

  • Iveta Soralova
    Iveta Soralova |

    11. 3. 2007 12:21

    Udělala jsem tento výborný recept včera.Jen jsem to také smažila jako placičky.Dnes jsme dojedli studené s chlebem což bylo taky vynikající(použiji na oslavy).Drezink byl dobrý,ale osobně dám příště jen jeden stroužek česneku.Moc dobrý a rychlý recept.

  • Marie z Ostravy
    Marie z Ostravy |

    10. 3. 2007 13:01

    Tak jsme se prave precpali, SUPER!! Jo a nechtelo se mi otvirat vino, dala jsem PIVO. nemelo to chybu. Marie

  • Anonym
    Anonym |

    10. 3. 2007 09:38

    To uděláme

  • Radka Čížková
    Radka Čížková |

    9. 3. 2007 09:34

    Tak jsem je dělala minulý víkend, byly opravdu moc ňami.

  • Emma Šťastná
    Emma Šťastná |

    5. 3. 2007 15:25

    Mamka je udělala na oslavu a musim přiznat, že se po nich jen zaprášilo. Výborný!!!

  • Martina Grasevová
    Martina Grasevová |

    5. 3. 2007 11:59

    Je to výborné a i jako studené s tím dressingem to skvěle chutná k vínu. Díky.

  • Martina Slováková
    Martina Slováková |

    5. 3. 2007 10:03

    Tak včera jsem dělala k obědu pro 4 lidi. Masa jsem měla 1200 gramů a snědlo se to všechno, jen při smažení mi uždibovali pod rukama. Taky jsem k tomu dělala americké brambory a nemá to chybu a ten dresing je vynikající. Super, budeme dělat častěji a dávám za 1

  • Dáša-šá
    Dáša-šá |

    4. 3. 2007 15:31

    Tak vyzkoušeno, s americk.bramborem je to vynikající! Jedna rada-masa jsem dala3/4 kg a naházela jsem ho do toho těstíčka, pak lžící kladla na pánev, vzniknou takové placičky, dobře se obrací,a oleje jsem dala spíš méně! Dresing se výborně hodí k čerstvé zelenině.

  • Eva Walová
    Eva Walová |

    4. 3. 2007 15:26

    Vážení, tak jsem to právě dodělala, zůstali mi jen 2 kousky a to jsem si naivně myslela, že zítra nemusím vařit. 1000díky, dávám 1s hvězdičkou.

  • Jana
    Jana |

    4. 3. 2007 02:00

    Pro Gabinu:Nic nesmazim,vse delam v troube.Karbanatky,kvetak,rizky a pod.Nemame radi tukem nacucane maso a prepaleny tuk.Je to mnohem rychlejsi a nemusite stat u sporaku.

  • Alu§ka Alu§ka
    Alu§ka Alu§ka |

    2. 3. 2007 18:56

    Paní Jano, toho příspěvku o mléce jsem si nevšimla, ale po vyzkoušení tohoto reveptu jsem opravdu přesvědčena o tom, že bez vína to musí být úplně něco jiného. Až Vám někdy trocha vína zbyde, určitě vyzkoušejte ještě s ním.

  • ala
    ala |

    1. 3. 2007 20:03

    Doporučuji vyzkoušet nedávat papriku ale dát sýr Nivu - je to výborné.

  • Jana Tomčíková
    Jana Tomčíková |

    1. 3. 2007 19:12

    Alu..., nevím ,nevím, mléko jsem dala místo vína na doporučení autorky receptu(viz.str.6).Jiní dělali recept taky s mlékem a MOC jim chutnalo.Já musím říct, že mi "jen " chutnalo.Nenapsala jsem to sem původně, protože člověk nikdy neví, jestli chyba není na jeho straně, ale je možné, že jsem na to prostě jen neměla tu správnou chuť(dcera si přidávala 2x, takže jí chutnalo moc).

  • Alu§ka Alu§ka
    Alu§ka Alu§ka |

    1. 3. 2007 18:42

    Paní Jano, možná se Vám to nezdálo vynikající, ale těžké proto, že jste místo vína použila mléko. To víno je podle mne základ té správné chuti.

  • Jana Tomčíková
    Jana Tomčíková |

    1. 3. 2007 16:34

    Bebo, do těstíčka jsem musela přidat mléko, bylo opravdu dost tuhé a nedrželo by na mase(místo vína jsem dávala mléko, jak jsem se dočetla v předchozích komentářích).Jinak recept je dost dobrý, ale neřekla bych, že vynikající, na mě to bylo dost syté a "těžké".Přesto bych dala za jedna.A ten dresink opravdu neměl chybu, ten je vynikající.

  • Kateřina Dvořáková
    Kateřina Dvořáková |

    1. 3. 2007 16:31

    Bebo, nevím, čím to je, mně se to poprvé stalo také, podruhé jsem kousky pořádně osušila a pak teprve máčela v relativně hustém těstíčku, a drželo to mnohem líp. Chce to asi opravdu suché kousky a potom větší množství hodně rozpáleného oleje... (Alespoň doufám) :c)) Jinak ale chuťově to je... hmmm... mňamózní :c))

  • beba
    beba |

    1. 3. 2007 13:15

    Je mi ľúto, že som nedostala odpoveď na môj dotaz. Vám sa všetkým to cestíčko naozaj podarilo tak, že ste tam nemuseli nič pridať?

  • Jana z VM
    Jana z VM |

    1. 3. 2007 13:06

    Eliško, brambory, bramb. kaše, dělala jsem i s bramborovým salátem. Je to jako řízky, ale lepší!

  • Eliška Adolfova
    Eliška Adolfova |

    1. 3. 2007 12:30

    Prosim vás co se k tomu hodí za přílohu?

  • Martina
    Martina |

    28. 2. 2007 17:01

    Moje veliká pochvala, je to opravdu vynikající! A ten dressing je opravdu luxusní!!! Jsem hrozná kuchařka, takže vždy hledám něco jednoduchého a přitom zajímavého! Dávám za jedna!!!!

  • Gábina Houšková
    Gábina Houšková |

    28. 2. 2007 09:39

    Jano to je dorbý nápad. Určitě vyzkouším. Nerada totiž smažím, takže děti chodí na řízky k babičce.

  • Jana
    Jana |

    28. 2. 2007 01:54

    Misto smazeni v oleji,zkuste dat zapeci do trouby.Na plech vylozeny papirem na peceni,nastrikame trochu oleje,dame maso a pece v troube pri teplote asi 190 stupnu.Daleko zdravejsi a mene kalorii.

  • Martina Dvořáková
    Martina Dvořáková |

    27. 2. 2007 17:00

    Chuťově fantastické, ale měla jsem stejný problém...těstíčko bylo příliš husté, spíše jako žvýkačka a o namáčení masíčka do něj se mi mohlo jen zdát. :-) Není někde nějaká chybička ??? Jinak to mělo ohromný úspěch a dressing nemá chybu.

  • Blažena Halušková
    Blažena Halušková |

    26. 2. 2007 13:33

    Delikatesní! Kouzlus mňamózus! Velká jedna!

  • Zuzana Krejčí
    Zuzana Krejčí |

    25. 2. 2007 22:06

    Děkuji.Dnes jsem to vyzkoušela a všichni si mooc pochvalovali.Vynikajicí i studené,

  • beba
    beba |

    25. 2. 2007 20:53

    Dnes som robila k obedu. Aj ja by som potrebovala poradiť, kde som urobila chybu. Postupovala som presne podľa receptu, ale cestíčko som mala strašne husté, musela som ho zriediť trochou vína a ešte som pridala aj mlieko. A tiež mi veľmi nedržalo na mäse. Keď som kúsky smažila na jednej strane, musela som kúsky mäsa potierať cestíčkom na vrchu a potom obrátiť, aby boli pekne obalené. Vám ostatným kucharinkám to išlo bez problémov ? Poraďte mi, chcem to urobiť za dva týždne pre návštevu, tak nech si šplhnem. Inak chuťovo super, dresing som robila len z kyslej smotany.

  • Vlasta Vejvodova
    Vlasta Vejvodova |

    25. 2. 2007 19:59

    Dnes jsem dělala k obědu a moc si všichni pošušnávali,vubec nic nezbylo.Jen se mi těstíčko zdálo moc tuhé tak jsem jej zředila podmáslím a na 1 a pul hod.dala uležet a bylo nadherně křehoučký,mnam.Dávám 1*

  • Sabina Baudyšová
    Sabina Baudyšová |

    25. 2. 2007 12:24

    Paní Kovářová, receptík je jednička, jen prosím o radu. Těstíčko mi na kouscích masa vůbec nechtělo držet a při smažení se odchylovalo, můžete mi na to poradit nějaký trik? Děkuji.-)

  • Vlasta Zahradilová
    Vlasta Zahradilová |

    23. 2. 2007 10:08

    Paní Lado super!!!Dovolili jsme si Váš recept zanést do restaurace kam chodíme z práce na obědy a můžeme říct, že jste sklidila ohromný úspěch. Všem, kteří si toto Vaše jídlo objednali byli nadšeni a recept, tak získal mnoho dalších příznivců.Děkujeme.

  • Mili
    Mili |

    23. 2. 2007 09:30

    Je to vynikající! Než přišel manžel z práce, skoro nic mu nezbylo, moje pětiletá zmlsaná dcera a já ve fázi hubnutí jsme mu to všechno snědly.

  • Olga Čerklová
    Olga Čerklová |

    22. 2. 2007 09:48

    Vyzkoušeno.Měla jsem velký úspěch.Vřele doporučuji!

  • Pavlina
    Pavlina |

    19. 2. 2007 21:00

    Tak ja vas roztrhnu, jsem v Anglii a hledala jsem recept co udelam rodine na veceri (jsem tu jako au pair) a udelala jsem tento recept a jelikoz se drzim zdraveho jidelnicku a hubnu, tohle jidlo je pro me nepripustne...presto jsem jen zkusila jestli uz jsou kousky hotove a jak to bylo dobry, musela jsem si dat dalsi...to maso bylo uzasne krehoucke a ta krusta....hmmm, je to bozske jidlo

  • Jana Buriová
    Jana Buriová |

    15. 2. 2007 22:15

    S přítelem jsme se dohodli udělat na Valentýna nějakou mňamku.Hledali jsme recept z kuřecího masa a vyhrál tento - jak složením, tak i doporučením Vás všech. Musím říci, že je to opravdu sváteční dobrůtka, ale důvod dělat jí častěji určitě bude! Dresink k masíčku je výborný! Příteli moc chutnal. Akorát mi uvedené množství přišlo málo, tak jsem udělala vše z dvojité dávky. A udělala jsem dobře. Výborný je i za studena. Přílohu jsem dala americké brambory.Zbylo nám i na dnešek, když přišla přítelova sestra,hned chtěla recept také,že dobrůtku připraví manželovi. Takže vřele doporučuji! :oD

  • Lucie Kovářová
    Lucie Kovářová |

    13. 2. 2007 08:26

    Tento recept je skvělý, dělávám tohle hodně, když nevím, co vařit, je to rychlé a uvedené suroviny jsou vždy doma :o) Dávám za jedna, moc nám to chutná!

  • Petr
    Petr |

    12. 2. 2007 18:15

    Nevěděl jsem co k večeři,tak jsem to vyzkoušel.Jedním slovem lahoda.Přítelkyně byla nadšená a tak dávám za 1

  • Simona
    Simona |

    12. 2. 2007 15:24

    Velice dobré.Zkoušela jsem o víkendu a přítel si pochutnal moc moc moc.určitě udělám zase.kdo se chce vytáhnout před chlapem z chutí do tohoto receptu.

  • Lidka Kábrtová
    Lidka Kábrtová |

    6. 2. 2007 09:09

    Vyzkoušeno o víkendu, bylo moc dobré.

  • Vivvi R
    Vivvi R |

    28. 1. 2007 13:09

    dobré ,když maso pokapete citronem je to vynikajicí

  • Miroslava Severová
    Miroslava Severová |

    24. 1. 2007 12:07

    Mňam, to vypadá dobře, vyzkouším, příště místo vařeného celeru (recept jsem dávala do nových receptů) namočím do těstíčka kousky kuřecího nebo krůtího masa. Už se těším, zase něco jiného !!

  • Kristýna Müllerová
    Kristýna Müllerová |

    4. 7. 2006 18:05

    Je to docela pracné ale výsledek za to rozhodně stojí! Jen se po tom zaprášilo:) Doporučuji všem a dávám 1*

  • olca
    olca |

    9. 6. 2006 00:12

    tak jsem to uvarila a byla to tak neskutecna basta,ze musim dat za jedna!!!Hlavne ten dresing k tomu hmmmm.Ten jsem musela pak jeste pridelat.Rikala jsem si proc neni uvedena priloha,jako brambory atd,ale tohle tak zaplnilo zaludek.Ze opravdu staci jen salat k tomu.Moc dekuji za vyborny recept :o)))))a muj pritel mexican,ten se jen olizoval!!!!

  • olca
    olca |

    7. 6. 2006 19:51

    Uz uz se na to chystam jit,coz ocenuji u tohodle receptu ze vsechny produkty muzu koupit snadno v cizine.Tak pak napisu jak se mi to povedlo a hlavne jak to chutnalo mymu mexickymu priteli.Ta jejich kuchyne je otresna.

  • Péťa
    Péťa |

    6. 4. 2006 12:26

    Včera jsem zkusila a musím říct, že parádička a ten dresing byl taky výborný..určitě udělám když budeme v létě na chalupě grilovat, dávám 1 a děkuji :o)

  • monika novotná
    monika novotná |

    5. 4. 2006 14:29

    Dnes jsem tento recept vyzkoušela,je opravdu výborný,dávám 1 a děkuji!

  • Jaroslava Stará
    Jaroslava Stará |

    22. 2. 2006 11:10

    Dělala jsem to včera k obědu a moc to chutnalo, je to krásně šťavnaté a studené to chutná jako řízky. Bylo to tak dobré, že jsme toto množství snědli ve dvou. :)

  • Lucie Josefusová
    Lucie Josefusová |

    19. 2. 2006 08:00

    Velmi velmi dobré!!! Zkoušela jsem už asi před měsícem a přítel si toto jídlo objednal jako narozeninové menu je své 30. Takže dneska budu vařit taky :o) Moc děkuji za tento recept, báječný!!!

  • Zuzana Šindlerová
    Zuzana Šindlerová |

    16. 2. 2006 17:18

    Je to výborné, podobné jsem již dělala v pivním těstíčku se zázvorem, moukou, karim a vajíčky. Výtečné zpestření a hlavně rychlovka, kterou se doma zavděčím.

  • Ondřej Tylšar
    Ondřej Tylšar |

    10. 2. 2006 20:43

    Je to výborné a navíc jednoduché.Minulou sobotu jsme si to se sestrou vařili a bylo to VYNIKAJÍCÍ. V neděli to budu vařit sám a to je mi teprve 14 a jsem kluk.

  • Olga Sitařová
    Olga Sitařová |

    10. 2. 2006 11:38

    Minulý víkend jsem to dělala k obědu. Nemělo to chybu! A dokonce mi syn (17) řekl, že to mám udělat teď znovu... Prý to zařadil ve svém žebříčku do nejoblíbenějších jídel:-)

  • vladka skyvarova
    vladka skyvarova |

    9. 2. 2006 11:12

    Vynikající pochutnali si všichni známý ode všech pochvala.

  • Martina Veselá
    Martina Veselá |

    8. 2. 2006 19:56

    Právě jsme dojedli - výborné. Udělala jsem k tomu hromadu míchaného salátu a nemělo to chybu. Jinak ten dresink je výnikající k zelenině.

  • Jarmila Huhulová
    Jarmila Huhulová |

    7. 2. 2006 19:28

    Výborné

  • P&M
    P&M |

    5. 2. 2006 17:53

    Výborné, výborné a ještě jednou výborné...Vřele doporučujeme.

  • Iveta Iveta
    Iveta Iveta |

    5. 2. 2006 13:19

    Dnes jsem to udělala k obědu a musím napsat,že to byla velká dobrota,jako přílohu jsme si dali bramborovou kaši a salát zelí s mrkví.

  • Alina
    Alina |

    31. 1. 2006 16:55

    Moc dobré

  • Lada Kovářová
    Lada Kovářová |

    31. 1. 2006 11:18

    Ludmilo, pokud chcete recept hodnotit musíte být přihlášená - potom jen stačí kliknout na příslušnou známku. Já za vás hodnotit nemohu, neboť jsem recept již hodnotila.

  • Ludmila
    Ludmila |

    31. 1. 2006 10:57

    Paní Kovářová, dobrý den!Neumím přidat hodnocení, můžete tam připsat jedničku??? Díky.

  • ludmila chroma
    ludmila chroma |

    30. 1. 2006 12:27

    Pro Janu z VM:Tyto pikantní kousky jsou výborné. Bílé víno jsem nahradila vinnou limonádou, do které jsem přidala tochu vinného octa a citr. šťávy. Jsem jistá, že to vůbec navadilo, snědlo se to bleskově...

  • Dahiba
    Dahiba |

    30. 1. 2006 08:11

    Excelentní, jediný komentář, který mě po včerejším obědě napadl. Dala jsem všechny ingredience podle receptu a nemělo to chybu. Dávám 1*

  • J. D.
    J. D. |

    28. 1. 2006 13:11

    Zdravím, tak i mě chodil přítel do špajzu "na kradenou" těchto kuř.kousků,ačkoliv prohlásil,že určitě jíst dneska nebude! Üspěch měl hlavně DRESINK,kterému dodával tu pravou chu't ČESNEK!:-)) Nedala jsem tam akorát pálivou papriku,což je každého věc,jak si to ochutí ... ;-))))

  • Jana z VM
    Jana z VM |

    25. 1. 2006 13:35

    Kocourku, to je pravda, že jim říkám "hoši", ikdyž mají oba přes 20 let - pravdou je, že jeden je hodně vysoký a štíhlý a druhý je o něco menší a podsaditější. "Hoši " jim říkám všem třem, i mému muží - ale jenom někdy , ne pořád a to hlavně, když chci něco zdůraznit - buď po dobrém nebo po zlém. Já totiž "hoši" volám i na psy . To mám asi od manžela, protože ten klukům říká pro změnu "chlapci" !! Zmlsani jsou, potvory, to je pravda. On je život - a jejich manželky - naučí ...

  • kocurek
    kocurek |

    24. 1. 2006 19:42

    Pro Janu z VM: Ti vaši hoši už musí být pěkně vypasení, když si všechno berou na koleje...:))se musím vždycky zasmát, jakmile v komentářích napíšete ,,naši hoši´´.Ale, aby jste se nezlobila, já to nemyslím špatně.Mě to prostě přijde srandovní, když o nich píšete, jako o pětiletých dětech a oni přitom chodí na vysokou.A taky asi budou mít problém s výběrem partnerky, která by jim uvařila alespoň zpoloviny tak dobře,jako vy.:))

  • Lucie Josefusová
    Lucie Josefusová |

    24. 1. 2006 14:04

    Výborné, jedním slovem, udělala jsem 1,5 dávky a jenom se po tom při obědě zaprášilo a já ujídala ještě před obědem! Moc moc chválím!

  • Jana z VM
    Jana z VM |

    16. 5. 2005 09:01

    Včera jsem tuto lahůdku dělala k obědu, u nás z velkého množství a nedělala jsem nudličky, ale větší kousky, aby se to dalo dobře obalit v těstíčku. Já bych to v tom množství musela dělat hrozně dlouho! Pálivou papriku jsem nedala a místo toho vína mléko a bylo to moc, moc dobré !!! K tomu brambory s pažitkou a čerstvý salát hlávkový s jogurtem a zakysanou smetanou. Nemělo to vůbec chybu. Naši hoši si vzali ještě s sebou na koleje k večeři a manžel chodil ujídat do komory celé odpoledne, sotva se mi podařilo zachránit na dnešek k obědu. Budu to určitě opakovat, je to lahůdečka !! Dávám pochopitelně za 1!!!!

  • Ivana
    Ivana |

    11. 5. 2005 09:20

    A je to s tím mlékem ono? Mě se sice taky nechce načínat víno kvůli trošce, ale jde o to, jestli to neubere na chuti, kterou má to jídlo mít. Díky za případnou odpověď.

  • Lada Kovářová
    Lada Kovářová |

    6. 5. 2005 10:02

    Jano z VM, místo vína můžete použít mléko.

  • Jana z VM
    Jana z VM |

    6. 5. 2005 09:54

    Paní Kovářová, mohla bych nahradit bílé víno mlékem nebo vodou? U nás se víno pije jenom o oslavách a Vánocích a načínat láhev kvůli půl deci je přece škoda. Díky za odpověď.

  • Vlasta Vencová
    Vlasta Vencová |

    27. 4. 2005 20:19

    Výborné

  • Kateřina Michalcová
    Kateřina Michalcová |

    27. 4. 2005 13:37

    Výborné, ohromné, jedinečné - s tímto receptem mám úspěch již 2 roky - nikdy nezklame!!!