Kuřecí maso se žampiony, špenátem a noky

Hodnocení:

Moje:

-
1
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • kuřecí maso řízek
    • žampiony Bonduelle
    • špenát Bonduelle
    • bramborové noky
    • sůl
    • česnek s bylinkami Kotányi
    • smetana

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuřecí stehenní řízky nakrájím na kostičky, osmažím na pánvi bez tuku, osolím a přidám česnekové koření. Když začne maso zlátnout, přidám žampiony a špenát a nechám vydusit vodu. Zaleju trochu smetanou. Uvařím bramborové noky a zamíchám do směsi.
2
Je to rychlé a moc dobré.
Zařazení: Maso Drůbeží
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • magic11
    magic11 |

    1. 2. 2014 09:01

    super, rychlovka

  • Lenka H.
    Lenka H. |

    19. 11. 2008 13:56

    Já bych asi jednou dělala verzi žampionovou a podruhé špenátovou. Přijde mi, že žampiony ve špenátu zaniknou...

  • Vlaďka Daranská
    Vlaďka Daranská |

    13. 11. 2008 06:48

    Vyzkoušeno,chutnalo,známkováno jedničkou! Uvařila jsem jen s malou obměnou-maso jsem nejdřív naložila do česnek.marinády,žampiony použila čerstvé a brambor.noky ukuchtila domácí:-) Jani,to množství žampionů i špenátu je určitě myšleno na celé sáčkové balení,ono zas tak velké není(pokud nekoupíte maxi balení:-))

  • Jana Nováková
    Jana Nováková |

    10. 11. 2008 17:29

    Prosím o upřesnění množství použitých surovin - žampiónů a špenátu tam mám dát celý sáček? Děkuji za odpověď.