Kuřecí maso s hroznovým vínem

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
30 minut
4
porce
neuvedeno
autor: lucsinka

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 3
      plátek kuřecí maso
    • 3
      ks mrkev
    • pórek
    • 3
      ks rajčata
    • hrozny rozpůlené a jadérek zbavené
    • sůl
    • pepř mletý
    • vegeta
    • 0,5
      ks masox
    • škrob trochu
    • voda
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuřecí maso nakrájíme na nudličky a orestujeme na oleji. Přidáme na hrubo nastrouhané mrkve, pórek, nakrájená rajčata.Trošku podusíme, přidáme hrozny, sůl, pepř, vegetu a masox. Trošku škrobu smícháme s vodou a vlijeme do masové směsi a povaříme.
2
Recept mám od své babičky a opravdu si na něm pochutnáme celá rodina.
Zařazení: Maso Drůbeží

Komentáře k receptu

  • Jan Gancarčík
    Jan Gancarčík |

    20. 7. 2015 11:49

    Mrkev, vegeta, masox, škrob.. oh né!