Autor:

Kuře v peřině

30 minut PT0H30M
Střední
Porce: 4
Ingredience
Kuřecí maso
celé kuře
1 ks
Vepřový bůček 1/2 kg
Bílé pečivo 3 ks
Mléko  
Vejce 2 ks
Česnek  
Majoránka  
Pepř mletý  
Vegeta  
Cibule  
Sádlo  
Petrželová nať  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Kuře zbavíme kůže, vykostíme, pokrájíme na čtvrtky, posolíme, jemně posypeme směsí červené papriky pálivé a sladké a položíme na pekáč vymašťěný sádlem.
Bůček umeleme, přidáme majoránku, pepř, česnek, vegetu, vejce (nebo tekutou šlehačku).
Housky navlhčíme mlékem. Na pánvi zpěníme na sádle cibulku a vmícháme k houskám.

Houskovou a masovou směs smícháme dohromady a ukládáme ji jako „peřinu“ na porce kuřete. Posypeme petrželovou natí, potřeme bílkem a zvolna pečeme v troubě asi 1 hodinu.

Poznámky: Jako koření můžeme použít také „směs na mletá masa“... dle chuti.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pochoutka na víkend: Steaky s cibulovými prstýnky Články z

Komentáře k receptu: Kuře v peřině

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web