Autor:

Kuře se dvěma druhy zelí

Střední
Ingredience
Kuře  
Sůl  
Kmín  
Sádlo  
Bílé zelí
pro výraznější chuť kysané
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Kuře omyjeme, osolíme a dovnitř nacpeme zelí. Obsah celého sáčku se dovnitř kuřete nevleze, takže co zbyde, rozložíme na pekáč. Kuře položíme na zelí, posypeme kmínem a navrch dáme kousek ztuhlého sádla.

Pečeme asi na 200 °C přikryté druhým pekáčem. Průběžně podléváme, ale pokud je přikryté, není příliš potřeba. Až je kuře téměř hotové, sundáme druhý pekáč a necháme dopéct, aby se nám na povrchu udělala křupavá kurčička. Kuře díky minimu koření, zelí a sádlu připomíná chuť kachny.

Mezitím si uvaříme červené zelí (každý dle chuti a jak je zvyklý). Před podáváním zelí zevnitř kuřete vyjmeme a podáváme jako přílohu spolu s červeným zelím a houskovým knedlíkem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Burger s chobotnicí Originální recepty s mořskými plody Články z

Komentáře k receptu: Kuře se dvěma druhy zelí

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web