Autor:

Kuře se dvěma druhy zelí

Střední
Ingredience
Kuře  
Sůl  
Kmín  
Sádlo  
Bílé zelí
pro výraznější chuť kysané
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Kuře omyjeme, osolíme a dovnitř nacpeme zelí. Obsah celého sáčku se dovnitř kuřete nevleze, takže co zbyde, rozložíme na pekáč. Kuře položíme na zelí, posypeme kmínem a navrch dáme kousek ztuhlého sádla.

Pečeme asi na 200 °C přikryté druhým pekáčem. Průběžně podléváme, ale pokud je přikryté, není příliš potřeba. Až je kuře téměř hotové, sundáme druhý pekáč a necháme dopéct, aby se nám na povrchu udělala křupavá kurčička. Kuře díky minimu koření, zelí a sádlu připomíná chuť kachny.

Mezitím si uvaříme červené zelí (každý dle chuti a jak je zvyklý). Před podáváním zelí zevnitř kuřete vyjmeme a podáváme jako přílohu spolu s červeným zelím a houskovým knedlíkem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Čokoládový řez s voňavým krémem Speciality, které mají grády Články z

Komentáře k receptu: Kuře se dvěma druhy zelí

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Tygry čeká plný týden, Psy úspěch v práci Horoskop na další týden: Tygry čeká plný týden, Psy úspěch v práci
Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru! Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru!
Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web