Autor:

Kuře pana Smotlachy

Střední
Porce: 4
Ingredience
Kuřecí maso
celé kuře (naporcované nebo kuřecí řízky - prsíčka)
 
Sůl  
Drcený kmín  
Hladká mouka  
Máslo  
Žampiony  
Zakysaná smetana  
Cibule  
Bílé víno
nebo vody
2 lžíce
Příloha
Knedlík
nebo rýže
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Naporcované kuře nebo prsíčka dáme na pekáček, osolíme posypeme kmínem, poprášíme hladkou moukou. Poklademe nakrájeným máslem a na plátky nakrájenými houbami, podlejeme a přiklopené dusíme v troubě.

Na hotové přidáme zakysanou smetanu a bílé víno nebo vodu, nadrobno nakrájenou cibuli a necháme ještě v troubě dusit.

Podáváme s knedlíkem nebo rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
1-
4.75 4 5 1
Losos grilovaný na thajský způsob Skvělé recepty pro letní grilování - část II. Články z

Komentáře k receptu: Kuře pana Smotlachy

Komentáře

  1. Standa Jirásek   31.03.2008 | 15:21 | reagovat |

    Bylo to výborné. Všichni si pochutnali. Dělal jsem je s knedlemi v hrnečku.

  2. Vlasta   14.03.2005 | 11:39 | reagovat |

    Vyskusajte obalit kuracie prsicka v solamylovej mucke.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web