Autor:

Kuře pana Smotlachy

Střední
Porce: 4
Ingredience
Kuřecí maso
celé kuře (naporcované nebo kuřecí řízky - prsíčka)
 
Sůl  
Drcený kmín  
Hladká mouka  
Máslo  
Žampiony  
Zakysaná smetana  
Cibule  
Bílé víno
nebo vody
2 lžíce
Příloha
Knedlík
nebo rýže
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Naporcované kuře nebo prsíčka dáme na pekáček, osolíme posypeme kmínem, poprášíme hladkou moukou. Poklademe nakrájeným máslem a na plátky nakrájenými houbami, podlejeme a přiklopené dusíme v troubě.

Na hotové přidáme zakysanou smetanu a bílé víno nebo vodu, nadrobno nakrájenou cibuli a necháme ještě v troubě dusit.

Podáváme s knedlíkem nebo rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
1-
4.75 4 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1- (hodnoceno 4x)
Pečený hřbet ze selátka se zelím a knedlíkem Recept na víkend: Pečený hřbet ze selátka se zelím a knedlíkem Články z

Komentáře k receptu: Kuře pana Smotlachy

Komentáře

  1. Standa Jirásek   31.03.2008 | 15:21 | reagovat | závadný

    Bylo to výborné. Všichni si pochutnali. Dělal jsem je s knedlemi v hrnečku.

  2. Vlasta   14.03.2005 | 11:39 | reagovat | závadný

    Vyskusajte obalit kuracie prsicka v solamylovej mucke.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web