Krůtí (kuřecí) maso na zelenině v alobalu

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      plátek krůtí maso prsa
    • 1
      ks cibule
    • 4
      ks rajčata
    • 2
      ks paprika zelené
    • 4
      lžíce olej
    • 2
      lžíce voda
    • sůl
    • bylinky čerstvé: libeček, saturejka, oregáno, bazalka nebo petrželka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso naklepeme, osolíme a opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji. Jednotlivé porce vložíme na čtyři pláty alobalu a přelijeme vypečenou šťávou, trochu zředěnou vodou. Cibuli pokrájet na kolečka, rajčata na osminky, papriky na proužky. Na každý plátem masa navršit čtvrtinu zeleniny a posypat bylinkami. Dobře zabalit a péct cca 25-30min (trouba 200°C).
Zařazení: Maso Drůbeží

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.