Krevety na česneku

moje hodnocení:

4,7

hodnotilo: 7
20 minut
neuvedeno
neuvedeno
autor: chilango

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,5
      kg krevety bez hlavy 5-8 cm
    • 1
      dl bílé víno
    • 1
      ks česnek palice
    • máslo na smažení

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Krevety omyjeme a osušíme, oloupeme česnek a nakrájíme na drobno. Na větší pánvi rozehřejeme máslo, přidáme česnek a smažíme asi 5 minut po každé straně. Nakonec přidáme bílé víno.
2
Podáváme s rýží a majonézou.
Zařazení: Maso Rybí
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Andrea
    Andrea |

    12. 11. 2013 09:47

    vypadaj fajnes ale vživotě sem je nejedla musim zkusit ;-)

  • indianek
    indianek |

    26. 2. 2012 17:58

    Smazit na kazde strane 5 minut je moc, Krevety, cim vic se smazi, nebo vari, jsou tuzsi. Ja je smazim tak 1 min nebo 2, vic ne.

  • indianek
    indianek |

    26. 2. 2012 17:58

    Smazit na kazde strane 5 minut je moc, Krevety, cim vic se smazi, nebo vari, jsou tuzsi. Ja je smazim tak 1 min nebo 2, vic ne.

  • mishanecka
    mishanecka |

    24. 1. 2012 13:06

    Chutaly skvěle! :-)

  • Anonymous
    Anonymous |

    8. 10. 2011 18:47

    opravdu chutne !!!!!

  • katerina
    katerina |

    17. 3. 2011 10:34

    ja cesnek davam az nakonec at neni pripalenej,mnaaaaaaaaaaam miluju krevety

  • dusan matuska
    dusan matuska |

    18. 8. 2010 16:07

    super recept urcite ho doporučujem každemu

  • Myyo
    Myyo |

    24. 9. 2007 07:52

    da se to ... delal jsem to teda bez vina jen na oleji s cesnekem a chilli, oloupat osolit a je to vceliku dobry :)

  • petr blaha
    petr blaha |

    15. 7. 2007 19:17

    jsem rad ze to chutna,tento recept je z mexica a jmenuje camaron al mojo en ajo

  • Ludka
    Ludka |

    19. 6. 2007 20:49

    vyborne!!! jednoduche a zaroven velmi chutne; dnes sme to mali na veceru :-)vdaka