Autor:

Krevety na česneku

20 minut PT0H20M
Snadné
Ingredience
Krevety
bez hlavy 5-8 cm
1/2 kg
Bílé víno 1 dl
Česnek
palice
1 ks
Máslo
na smažení
 
Krevety na česneku

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Krevety omyjeme a osušíme, oloupeme česnek a nakrájíme na drobno. Na větší pánvi rozehřejeme máslo, přidáme česnek a smažíme asi 5 minut po každé straně. Nakonec přidáme bílé víno.

Podáváme s rýží a majonézou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 7 x
1-
4.71 7 5 1
Horká čokoláda s domácími müsli tyčinkami Horské svačiny Články z

Komentáře k receptu: Krevety na česneku

Komentáře

  1. Andrea   12.11.2013 | 9:47 | reagovat |

    vypadaj fajnes ale vživotě sem je nejedla musim zkusit ;-)

  2. indianek   26.02.2012 | 17:58 | reagovat |

    Smazit na kazde strane 5 minut je moc, Krevety, cim vic se smazi, nebo vari, jsou tuzsi. Ja je smazim tak 1 min nebo 2, vic ne.

  3. mishanecka   24.01.2012 | 13:06 | reagovat |

    Chutaly skvěle! :-)

  4. Anonymous   08.10.2011 | 18:47 | reagovat |

    opravdu chutne !!!!!

  5. katerina   17.03.2011 | 10:34 | reagovat |

    ja cesnek davam az nakonec at neni pripalenej,mnaaaaaaaaaaam miluju krevety

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy? 30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy?
Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat
Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři? Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web