Autor:

Kreolská rybička

Obtížné
Ingredience
Treska
nebo makrela
2 ks
Vinný ocet 2 lžíce
Hladká mouka  
Olej  
2 lžíce směsi koření:
Paprika - sladká  
Celerová sůl
(celerové semínko a sůl)
 
Kari  
Česnek sušený  
Pepř celý
hrubě drcený
 
Cukr  
Omáčka
Rostlinný olej 2 lžíce
Máslo 1 lžíce
Cibule 1 ks
Rajčata  
Paprika
červené a zelené
 
Česnek 2 stroužek
Tymián  
Skořice  
Chilli  
Rybí vývar 600 ml
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Kousky ryby naložíme do směsi koření a vinného octa. Necháme marinovat asi 2 hodiny.

Poté rybu obalíme v mouce a opečeme dozlatova na oleji.

Ryby vyndáme a na výpeku připravíme omáčku. Do pánve přidáme olej, máslo, nakrájenou cibulku, rajčata, česnek, tymián a dusíme 5 minut. Vlijeme vývar, přidáme skořici, chilli, barevné papriky a zpět vložíme rybu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Trhané vepřové maso krok za krokem (5.) Trhané vepřové maso krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Kreolská rybička

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Co začít teď jíst, abyste v létě měla dokonalou postavu? Zkuste toto! Co začít teď jíst, abyste v létě měla dokonalou postavu? Zkuste toto!
Vyzkoušeno za vás: Domácí oční maska vás zbaví kruhů a otoků pod očima Vyzkoušeno za vás: Domácí oční maska vás zbaví kruhů a otoků pod očima
5 módních hitů, které nesmí chybět v jarním dětském šatníku. Pořiďte je s 20% slevou! 5 módních hitů, které nesmí chybět v jarním dětském šatníku. Pořiďte je s 20% slevou!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web