Králík po španělsku

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks králík mladší
    • olej
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 3
      ks cibule
    • 2
      ks špekáček
    • 5
      stroužek česnek
    • kečup - jemný
    • 1
      plechovka rajský protlak

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Menší porce králíka osolit, opepřit a opéct na prudko. Vložit do pekáče. Na tuku osmahnout nakrájené cibule, nakrájenou uzeninu na kostičky, prolisovaný česnek, přidat kečup, rajský protlak, prohřát. Vylít na králíka a dát péct při 220 °C., po hodině odkrýt a ztlumit.
2
Výborná příloha je rýže, brambory, bramborová kaše, ale i hranolky. Tatarku nedoporučuji, omáčka je mastnější z uzenin.
Zařazení: Maso Králičí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.