Autor:

Králík po španělsku

Střední
Ingredience
Králík
mladší
1 ks
Olej  
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Cibule 3 ks
Špekáček 2 ks
Česnek 5 stroužek
Kečup - jemný  
Rajský protlak 1 plechovka

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Králičí

Menší porce králíka osolit, opepřit a opéct na prudko. Vložit do pekáče. Na tuku osmahnout nakrájené cibule, nakrájenou uzeninu na kostičky, prolisovaný česnek, přidat kečup, rajský protlak, prohřát. Vylít na králíka a dát péct při 220 °C., po hodině odkrýt a ztlumit.

Výborná příloha je rýže, brambory, bramborová kaše, ale i hranolky. Tatarku nedoporučuji, omáčka je mastnější z uzenin.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Rajčata 7 skvělých receptů na pokrmy z rajčat Články z

Komentáře k receptu: Králík po španělsku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 božských snídaní: Sýrové špízy, tousty se skořicí nebo lívance s medem 8 božských snídaní: Sýrové špízy, tousty se skořicí nebo lívance s medem
12 pravidel, jak si objednat z vesmíru přání, aby se splnilo! 12 pravidel, jak si objednat z vesmíru přání, aby se splnilo!
Po jakých jídlech je Kate tak štíhlá? Krevety, popcorn nebo pálivé kari! Po jakých jídlech je Kate tak štíhlá? Krevety, popcorn nebo pálivé kari!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web