Autor:

Králík po španělsku

Střední
Ingredience
Králík
mladší
1 ks
Olej  
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Cibule 3 ks
Špekáček 2 ks
Česnek 5 stroužek
Kečup - jemný  
Rajský protlak 1 plechovka

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Králičí

Menší porce králíka osolit, opepřit a opéct na prudko. Vložit do pekáče. Na tuku osmahnout nakrájené cibule, nakrájenou uzeninu na kostičky, prolisovaný česnek, přidat kečup, rajský protlak, prohřát. Vylít na králíka a dát péct při 220 °C., po hodině odkrýt a ztlumit.

Výborná příloha je rýže, brambory, bramborová kaše, ale i hranolky. Tatarku nedoporučuji, omáčka je mastnější z uzenin.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bramborový krém se sýrem Jak připravit sobotní oběd z farmářského trhu Články z

Komentáře k receptu: Králík po španělsku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Alergie na potraviny: Čím nahradíte mléko, ovoce nebo pšenici? Alergie na potraviny: Čím nahradíte mléko, ovoce nebo pšenici?
Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů
Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství! Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web